Op zoek naar een ervaren dakwerker in Ternat of in de omliggende regio? Bij Dakwerken Van Driessche vindt u een betrouwbare dakwerker in familiale sfeer. Met meer dan vijftien jaar ervaring op zak, kunt u bij ons terecht voor uitstekende service en oog voor detail.

Wij voeren alle soorten dakbedekking uit, van van pannen en leien tot roofing en beton. Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in hellende daken en platte daken, maar u kunt bij ons ook terecht voor dakramen en dakkapellen of zinkwerken.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken in Ternat?

Problemen aan uw dak pakt u het best zo snel mogelijk aan. Voor een snelle en professionele service kunt u terecht bij Dakwerken Van Driessche. We zijn gespecialiseerd in grote en kleine dakwerken. Bekijk onze realisaties van dakwerken Ternat en de ruime regio errond.

Dakwerken Van Driessche is een expert in dakrenovatie en het plaatsen van een nieuw dak. Heeft uw dak nood aan onderhoud? Ook voor ontmossen en het isoleren van zolders kunt u op ons rekenen.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken Ternat

Onderhoud van daken

Het onderhoud van uw dak is een klusje dat regelmatig moet gebeuren. Zo is ontmossing een goed idee in het voor- of najaar. Het voorkomt immers schade aan het dak. Mos kan dakpannen namelijk broos en breekbaar maken. Daardoor nemen ze vocht op, dat bij vorst kan leiden tot scheuren en barsten.

Een ervaren specialist in dakwerken Ternat helpt bij het onderhoud van uw dak. Zo verlengt u de levensduur van het dak en voorkomt u latere problemen.

Dakwerken Ternat

Dak herstellingen Ternat

Heeft u te kampen met een lek of schade? Vooral na hevige stormen is dat een vaak voorkomend probleem. Een ervaren dakwerker zoals Dakwerken Van Driessche voert snel en grondig herstellingen aan uw dak uit.

We hebben meer dan vijftien jaar ervaring. Daardoor kunnen we snel het probleem detecteren. Omdat we ook uitpakken met een uitstekende service voor, tijdens en na de werken, kunt u rekenen op een duidelijke beschrijving van het probleem en hoe het kan opgelost worden. Bij Dakwerken Van Driessche vindt u bovendien de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Neem contact op, zodat we uw project kunnen bespreken!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovatie

Een dakrenovatie kan een ingrijpend proces zijn. Heeft het dak van uw woning in Ternat of de omliggende regio een gedeeltelijke of complete renovatie nodig? Dan is een betrouwbare firma een must. U kunt bij Dakwerken Van Driessche niet alleen rekenen op onze professionele analyse van uw dak, maar ook op advies over uw dakrenovatie. Zo bespreken we de mogelijkheden en het plan van aanpak.

Misschien is de renovatie een goed moment om ook de zolder om te vormen tot een volwaardige kamer? Overweeg dan zolderisolatie of het plaatsen van een dakraam. Eenmaal de werken begonnen zijn, verzekeren we zo min mogelijk hinder.

Ternat Dakwerken

 

Dakwerken Van Driessche TErnat

Dakwerken Van Driessche is dé expert in dakwerken in Ternat. Neem vrijblijvend contact op. We bespreken graag hoe we uw dak weer in topvorm krijgen. Ook voor gevelbekleding kunt u bij ons terecht.

Deze diensten bieden wij aan:

  • Platte daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Hellende daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Onderhoud en ontmossen van daken
  • Plaatsing van dakramen en dakkapellen
  • Gedeeltelijke of totaalrenovatie van daken
  • Isoleren van zolders
  • Zinkwerken aan gevels en daken
  • Gevelbekleding en gevelrenovatie

-> Vraag nu uw offerte op maat

Op zoek naar een ervaren dakwerker in Ternat?

Bent u op zoek naar een ervaren dakwerken voor een nieuwbouw- of renovatieproject? Dakwerken Van Driessche voert dakwerken in Ternat en de wijde regio uit op een professionele, klantenvriendelijke manier. Herstellingen, onderhoud of complete vernieuwing, we bekijken alle opties samen met u.

Dakwerken Van Driessche staat voor de beste prijs-kwaliteit en een uitstekende service, voor, tijdens en na de werken. Neem contact op voor meer info of een vrijblijvende offerte. We horen graag van u!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio Halle – Vilvoorde – Sint-Pieters-Leeuw – Dilbeek – Grimbergen – Beersel – Lennik – Liedekerke – Meise – Sint-Genesius-Rode – Drogenbos – Gooik –  BeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel