Bent u op zoek naar een bekwaam dakwerker in Vilvoorde? Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring met het plaatsen van platte daken en hellende daken. U kunt ook bij ons terecht voor de herstelling, renovatie en het onderhoud van uw dak. Andere dakwerken, zoals het plaatsen van dakramen, een dakkoepel of isolatie van uw zolder vallen ook onder onze expertise. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken-Vilvoorde

nieuw dak plaatsen in Vilvoorde

Wenst u een nieuw dak te plaatsen in Vilvoorde? Doe beroep op een ervaren dakwerker in de regio. Het plaatsen van een nieuw dak is een precaire klus bij de realisatie van een nieuwbouwproject of tijdens de renovatie van een woning. Dakwerken Van Driessche heeft ervaring met het plaatsen van hellende daken en platte daken. Ook het plaatsen van een dakraam of dakkapel is mogelijk tijdens de plaatsing van uw dak. Denk meteen ook na over de isolatie van de zolder voordat u aan de werkzaamheden begint. Een geïsoleerd dak bespaart u een heleboel kosten op gebied van verwarming!

 

Dakonderhoud

Naast het plaatsen van uw dak, kunt u bij ons ook terecht voor dakonderhoud. Een dak dat door mos wordt overwoekerd, zal makkelijker beschadigd geraken of lekkage vertonen. Het ontmossen van uw dak is dan ook een belangrijk deel van het dakonderhoud. Reken op een expert voor het onderhoud van uw dak om schade te voorkomen. Dakwerken Van Driessche komt met plezier bij u langs om uw dak te ontmossen en onderhouden.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakonderhoud Vilvoorde

Dak herstellingen in Vilvoorde

Heeft u een lek ontdekt in uw dak of is uw dak beschadigd? Het is erg belangrijk om de algemene toestand van het dak nauwkeurig te bestuderen voordat u aan de dakherstelling begint. Een lekkage of beschadiging wordt veelal veroorzaakt door verscheidene factoren. Vraag advies aan een ervaren dakwerker in uw regio om uw dak aan een grondige analyse te onderwerpen. Dakwerken Van Driessche komt bij u in Vilvoorde langs om de schade of lekkage te bekijken. Daarna informeren we u over de actuele toestand van uw dak en doen we u een voorstel op maat.

Dakrenovatie

Voor de renovatie van uw dak, schakelt u best een ervaren dakwerker in. Dakwerken Van Driessche bekijkt eerst de huidige toestand van uw dak in Vilvoorde en laat u exact weten welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Soms volstaat het om bijvoorbeeld de roofing te vernieuwen, terwijl in andere gevallen de hele dakconstructie aan vervanging toe is. Wil u een plat dak renoveren of een hellend dak vernieuwen? Wij hebben ervaring met de renovatie van alle types daken.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovatie Vilvoorde

Dakwerken Van Driessche Vilvoorde

Dakwerken Van Driessche is een expert in platte daken en hellende daken, maar u kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud, de renovatie en de herstelling van ieder type dak. Ook voor zinkwerken aan uw dak of gevel kunt u beroep doen op onze expertise.

Plant u een nieuwbouwproject of renovatieproject in regio Vilvoorde? Voor deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  • Plaatsing, herstelling en renovatie van platte daken
  • Plaatsing, herstelling en renovatie van hellende daken
  • Onderhoud en ontmossing van uw dak
  • Installatie van dakramen
  • Installatie van een dakkapel
  • Isolatie van uw zolder
  • Zinwerken aan dak of gevel
  • Gevelbekleding
  • Gevelrenovatie

Expert dakwerken Vilvoorde

Voor alle werkzaamheden aan uw nieuwe of bestaande dak schakelt u best een ervaren dakwerker in. Dakwerken Van Driessche heeft een jarenlange ervaring en kan een heleboel expertise met u delen. Of u nu op zoek bent naar een expert in platte daken of een ervaren vakman voor werken aan een hellend dak. Onze vakmannen helpen u verder met de plaatsing, herstelling en renovatie van ieder type dak. Contacteer ons, wij komen bij u langs om uw huidig dak te inspecteren en maken een voorstel op maat.

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio Halle – Vilvoorde – Sint-Pieters-Leeuw – Dilbeek – Grimbergen – Beersel – Lennik – Liedekerke – Meise – Sint-Genesius-Rode – Drogenbos – GooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel