U heeft een woning in Brussel, Anderlecht, Ukkel, Schaarbeek of Laken en bent op zoek naar een ervaren en betrouwbare aannemer voor dakwerken? U kan rekenen op Dakwerken Van Driessche! Of u nu bouwt, renoveert of nood heeft aan onderhoud, wij verzorgen uw dak in Brussel van A tot Z. En wist u dat u ook voor gevelrenovatie en zolderisolatie bij ons terecht kan? We vertellen u er graag alles over!

Dakwerker in Brussel gezocht?

Nieuw dak, renovatie, onderhoud? Slechts één adres voor dakwerken Brussel. Van Driessche is een ervaren firma in het plaatsen van nieuwe daken en (totaal)renovaties van bestaande daken. Maar ook het onderhoud, vernieuwing van de zinkwerken en ontmossen vqn daken nemen we op ons. Ook voor zolderisolatie, plaatsing van dakramen, dakkapellen en gevelbekleding zijn wij uw partner. Slaap gerust op beide oren, uw dak is bij ons in goede handen.

Van Driessche plaatst zowel platte daken als hellende daken. Die plaatsing voeren wij van A tot Z voor u uit. Benieuwd naar onze realisaties in Brussel en omgeving? Bekijk ze op onze website en neem gerust contact met ons op voor nog meer referenties in uw buurt.

Dakwerken in brussel gepland? Van Driessche is uw partner!

Wij zijn niet alleen een betrouwbare aannemer voor het plaatsen van nieuwe daken in en rond Brussel, wij doen ook dakrenovatie en voeren het onderhoud ervan uit. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor het ontmossen van uw dak. Regelmatig uw dak laten ontmossen is belangrijk want mos is niet enkel nadelig voor het uitzicht van uw dak, het kan zelfs schade en lekken veroorzaken. De ultrafijne worteltjes van het mos zetten zich vast op uw dak.  Bij nat weer en zeker bij vrieskoude kunnen ze scheurtjes veroorzaken met alle gevolgen van dien. Professioneel laten ontmossen houdt alles proper en in uitstekende staat.

Ook voor de vernieuwing en de afwerking van het zinkwerk aan uw dak kan u bij ons terecht. Zink is absoluut aan een opmars bezig. Dat is logisch want dit natuurlijke materiaal is onderhoudsvriendelijk, oerdegelijk en tijdloos. Zowel voor klassieke als voor moderne woningen in Brussel geeft zink een unieke meerwaarde. Zinkwerken behoren tot de delicaatste werken in onze stiel. Denk bijvoorbeeld aan de berekening van het uitzetten en krimpen van het materiaal onder de verschillende weersomstandigheden. U doet dus best beroep op een specialist om de plaatsing correct uit te voeren. Daarvoor kan u rekenen op Dakwerken Van Driessche.

Naast het plaatsen, onderhouden en renoveren van volledige daken installeren wij eveneens dakramen en zelfs dakkapellen. Daarmee kan u de leefruimte aanzienlijk uitbreiden want u haalt veel meer natuurlijk licht in huis. Bovendien kan u bij ons terecht voor de volledige isolatie van uw zolder. Dat laat u toe die extra ruimte mee in te richten als woonruimte. Dankzij onze zolderisolatie houdt u de temperatuur in uw woning in Brussel veel constanter waardoor het wooncomfort verhoogt en uw energie-uitgaven tegelijkertijd verminderen.

Is uw gevel aan vernieuwing toe? Ook voor een gedeeltelijke of volledige gevelrenovatie bent u bij Van Driessche aan het juiste adres. Wij werken uw gevel af met zink, leien of sidings waardoor uw woning in Brussel een hele nieuwe uitstraling krijgt. Bij gevelrenovatie is het eveneens mogelijk om uw huis eerst van een extra isolatielaag te voorzien en daarna pas de bekleding aan te brengen. Zo wint u dubbel: een goed geïsoleerde woning en een nieuwe gevel. Het grote voordeel van deze manier van gevelisolatie is dat ze volledig langs de buitenkant van de woning gebeurt. Dus geen breekwerken in huis en bovendien verliest u geen woonoppervlakte binnen.

Dakwerken Brussel

Bent u op zoek naar dakwerken Brussel, Anderlecht, Ukkel, Schaarbeek of Laken en wenst u een professioneel advies of een offerte op maat? Neem dan zeker contact op met Dakwerken Van Driessche.