Plant u dakwerken in Brussel of de omliggende regio? Dakwerken Van Driessche is een firma met meer dan 10 jaar ervaring in daken en gevels. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en hellende daken. Ook voor herstellingen, renovatie en het onderhoud van daken kunt u bij ons terecht. Op zoek naar een expert in dakwerken in Brussel? Neem contact met ons op om uw project te bespreken.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken in Brussel?

Wil u uw dak vernieuwen, uw zolder isoleren of uw gevel verfraaien? Dan is Dakwerken Van Driessche de ideale partner voor uw werkzaamheden. Wij zijn een firma met ervaring in renovaties, totaalrenovaties, het plaatsen van daken en andere dakwerken in Brussel. Door te kiezen voor een professionele partner kunt u met een gerust gevoel de werkzaamheden uitbesteden. Uw dak is bij ons in goede handen.

Dakwerken Brussel

Nieuw dak laten plaatsen

Een nieuw dak plaatsen in Brussel? Of u nu op zoek bent naar een expert platte daken of een professional om een hellend dak te plaatsen in Brussel of omstreken, Dakwerken Van Driessche heeft de expertise die u zoekt! Bekijk zeker de projecten die we al hebben gerealiseerd. Bent u op zoek naar meer voorbeelden en referenties van projecten in uw regio? Neem dan contact met ons op!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Nieuw dak laten plaatsen Brussel

Dakonderhoud in Brussel

Ieder dak moet regelmatig onderhouden worden. Zo blijft het langer nieuw en geniet u nog veel jaren van een robuust en lekvrij dak. Neem een specialist onder de arm die ervoor zorgt dat u dak in topconditie blijft. Ook het onderhoud van daken behoort tot onze expertise.

Zo is het regelmatig ontmossen van uw dak een werkzaamheid die u zeker niet mag overslaan. Mos groeit namelijk op en in uw dakpannen, wat ervoor zorgt dat de pannen broos en breekbaar worden. Die breekbare pannen resulteren dan weer in lekkage en schade. Doe beroep op een expert in dakonderhoud in Brussel om uw dak te laten ontmossen.

Dak herstellingen laten uitvoeren

Een lek of beschadiging aan uw dak gevonden? Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker in Brussel waar u terecht kunt voor allerlei dak herstellingen. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en in te schatten. Daarna geven we u meer informatie over de actuele toestand van uw dak. We geven u professioneel advies over de mogelijkheden voor de herstelling van uw dak. Daarna voeren onze experts de herstelling voor u uit.  

-> Vraag nu uw offerte op maat

ervaren dakwerker voor dakrenovatie in Brussel

Naast de plaatsing en herstelling van daken, kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw dak. Totaalrenovaties en dakrenovatie in Brussel is één van onze specialiteiten. Bekijk zeker onze realisaties in Brussel en omstreken. Wij voeren voor u de renovatie van uw bestaande dak uit, of dat nu een plat dak of een hellend dak is. We bekijken eerst de huidige staat van uw dak en voorzien u daarna van professioneel advies over de nodige werkzaamheden. Het kan gebeuren dat uw dak helemaal vervangen moet worden, maar soms volstaat het om bepaalde onderdelen te vervangen, herstellen of verbeteren.

Dak renoveren Brussel

Dakwerken Van Driessche is uw partner

Dakwerken Van Driessche Brussel is een expert in daken en andere werkzaamheden aan uw woning. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de bekleding van uw gevel. Deze diensten bieden wij aan in Brussel en omstreken:

-> Vraag nu uw offerte op maat

expert dakwerken Brussel

Ongeacht de exacte werkzaamheden die u wil laten uitvoeren, Dakwerken Van Driessche heeft er ervaring mee. Wij zijn al meer dan 10 jaar een expert in gevelbekleding en dakwerken in Brussel. U doet er dan ook goed aan om met een ervaren professional in zee te gaan voor de werken die u in gedachten heeft. Wij zijn de ideale partner voor alle dakwerken in Brussel.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We komen bij u langs om uw huidige dak te bekijken of om samen met u de plannen voor uw werkzaamheden te bekijken. Daarna voorzien we u van professioneel advies over de verschillende mogelijkheden.  

Bent u op zoek naar dakwerken Brussel, Anderlecht, Ukkel, Schaarbeek of Laken en wenst u een professioneel advies of een offerte op maat? Neem dan zeker contact op met Dakwerken Van Driessche.

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio AnderlechtJetteSint-Agatha-BerchemUkkel