Bent u op zoek naar een betrouwbare dakwerker in Grimbergen? Dan staat het team van enthousiaste medewerkers van Dakwerken Van Driessche voor u klaar! Met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken begeleiden vader en zoon Van Driessche hun gespecialiseerde team dagelijks op de werf.

Dakwerken Van Driessche Grimbergen

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen of is uw dak dringend aan renovatie toe? Doe beroep op Dakwerken Van Driessche voor een duurzaam resultaat. U kan ook bij ons terecht voor het plaatsen van dakramen en het plaatsen van dakkapellen. Bovendien staan we ook voor u klaar voor alle onderhoudswerken en optimalisaties aan uw dak.

dakwerken-grimbergen

Nieuw dak IN gRIMBERGEN laten plaatsen

Wilt u een volledig nieuw dak laten plaatsen in Grimbergen? Win advies is van een professioneel dakwerker. Bespreek uw noden en wensen voor uw nieuwbouwproject en ontdek welke opties het best passen bij uw idee.

Bij dakwerken Van Driessche zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van hellende daken en het plaatsen van platte daken.

Graag geven we u advies over de materiaalkeuze, isolatie en extra mogelijkheden om uw dak een persoonlijke touch te geven.

nieuw-dak-grimbergen

Dakrenovatie en herstelling IN gRIMBERGEN

Heeft uw huis een oud dak dat dringend aan renovatie toe is?  Of heeft u misschien een lek ontdekt dat voor waterschade zorgt in uw woning? Wacht niet langer om het probleem op te lossen.

Onze expert komt graag bij u langs om het probleem grondig te inspecteren en een gepaste oplossing op maat aan u voor te stellen.

Nodig onze expert uit voor een analyse van uw dak

Dak ontmossen

Mos kan voor een aantal kostelijke problemen zorgen indien het niet op tijd verwijderd wordt. Zo kan mos uw dak aantasten en barstjes veroorzaken waardoor er lekkages ontstaan. Hierdoor krijgt u waterschade aan uw woning en wordt bovendien ook  de isolatie onder uw dak aangetast.

Het tijdig ontmossen van uw dak bespaart u een hoop kosten in de toekomst.

dak-ontmossen-grimbergen

Dakramen plaatsen

Breng meer natuurlijk licht in uw huis door het plaatsen van een dakraam. Een goed geplaatste Velux of dakkoepel vergroot je ruimte en geeft je de mogelijkheid om je vertrek goed te verluchten. Ontdek de mogelijkheden voor uw woning.

Bespreek uw project met onze vakman

grimbergen-dakraam-plaatsen

Expert in dakwerken en gevelbekleding in Grimbergen

Naast het uitgebreide aanbod in dakwerken zijn wij ook gespecialiseerd in gevelbekleding. Gevelbekleding kan zowel geplaatst worden bij nieuwbouwwoningen als bij bestaande woningen.

U kan kiezen uit een breed aanbod aan materialen om uw huis een eigen stijl te geven. Daarenboven fungeert gevelbekleding als een extra laag isolatie.

dakwerken-grimbergen

Dakwerken Van Driessche gRIMBERGEN

Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in een verscheidenheid aan dakwerken. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van nieuwe daken, maar ook voor de renovatie en herstelling van bestaande daken. Hieronder vindt u de services waarin we een ruime ervaring hebben opgebouwd:

  • Platte daken: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Hellende daken: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Onderhoud van daken en ontmossing van uw dak
  • Dakkapel: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Dakraam: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Isoleren van zolders
  • Alle zinkwerken aan daken en gevels
  • Renovatie van gevels en gevelbekleding

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – JetteSint-Agatha-Berchem – Ukkel