Plant u dakwerken in Vlaams-Brabant of de omliggende regio? Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring met allerlei dakwerken in Vlaams-Brabant, zoals het plaatsen van een nieuw dak, de renovatie van bestaande daken, het implementeren van dakramen of een dakkapel. Neem vandaag nog contact op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat van uw project!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken in Vlaams-Brabant?

Voor de plaatsing van uw nieuwe dak of voor de renovatie van uw bestaande dak kunt u rekenen op de expertise van Dakwerken Van Driessche. Droomt u van een prachtig nieuw hellend dak of bent u eerder op zoek naar een expert in platte daken? Bij ons kunt u terecht voor de plaatsing, herstelling en renovatie van ieder type dak! Bekijk gerust onze realisaties voor de werkzaamheden die we in uw regio al hebben voltooid!

Dakwerken Vlaams-Brabant

Dakonderhoud

Ook voor het onderhoud van uw dak kunt u bij ons terecht. Om uw dak langer als nieuw te houden, is het van belang dat u het regelmatig laat ontmossen. Mos veroorzaakt veel schade aan daken en u grijpt best tijdig in om lekkage en grotere schade te vermijden. Neem contact op om een afspraak in te plannen voor het ontmossen van uw dak!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakonderhoud Vlaams-Brabant

Dak herstellingen Vlaams-Brabant

Is uw dak beschadigd of zit er ergens een lek in het dak? Bij Dakwerken Van Driessche kan u terecht voor de herstelling van bestaande daken. Wij sporen de oorzaak van de lekkage op en zorgen voor een complete herstelling van de schade. We bekijken ook graag even de huidige toestand van uw dak en adviseren u over de mogelijkheden. Een schadegeval komt vaak niet alleen en de kans bestaat dat uw dak gerenoveerd of vernieuwd moet worden. Doe beroep op een ervaren professional om er zeker van te zijn dat er geen verborgen gebreken overblijven!

Dakrenovatie

Uiteindelijk is ieder dak wel eens aan vernieuwing toe. Een complete dakrenovatie brengt dan ook een heleboel voordelen met zich mee. Zo kunt u meteen het dak isoleren. Een gerenoveerd dak zorgt ervoor dat uw woning er weer als nieuw uit ziet. Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en renovatie van daken. Of u nu een plat dak of een hellend dak wil laten renoveren, u kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw dak. Maak gebruik van de kans om meteen een dakraam of dakkapel te laten plaatsen!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovatie Vlaams-Brabant

De partner voor uw dak: Dakwerken Van Driessche

Bent u op zoek naar een ervaren dakwerker in uw regio? Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in dakwerken in Vlaams-Brabant. U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden:

expert in dakwerken

Dakwerken Van Driessche is de perfecte partner voor alle dakwerken in Vlaams-Brabant. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van daken, dakherstelling en dakrenovatie. We komen dan ook graag bij uw langs om de huidige toestand van uw dak te analyseren en om u te adviseren over de mogelijkheden. Daarna stellen we een aanbod voor op maat van uw situatie en wensen. Neem contact op voor meer informatie en professioneel advies.

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – JetteSint-Agatha-Berchem – Ukkel