Stijlvolle zinkwerken voor uw dak?

Zink is weer helemaal terug. Dat is goed nieuws want een dakafwerking in zink heeft heel wat voordelen:

  • Zink past perfect bij de moderne bouwstijl
  • De duurzaamheid is bijzonder hoog. Zink gaat erg lang mee! Het is bovendien een natuurlijk materiaal
  • Daken in zink zijn onderhoudsvriendelijk en stevig
  • Maar bovenal: zink is heel flexibel en dus op elke vorm toe te passen

Zoekt u een specialist in zinkwerken voor uw dak of wilt u professioneel advies? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat.

Zinkwerken vragen specialisten

Zinkwerken

En gelukkig zijn wij dat. Dakwerken Van Driessche weet hoe het uw huis die extrauitstraling kan geven met een stijlvolle zinkwerken en houdt bij de plaatsing rekening met alle eigenschappen van het materiaal.

Want zink vraagt een specifieke vaardigheid. De uitvoering is heel delicaat. Onze mensen zijn getraind in het plaatsen van zink en werken uw dak van A tot Z af, inclusief dakgoten en kroonlijsten, slabben, (uitzet)naden en omlijstingen en uiteraard kunnen we ook helpen bij het plaatsen van uw dakraam indien u dat wenst.

Ook voor mijn huis?

Uw dak laten afwerken met zink geeft uw huis de extra uitstraling die het verdient. Ook bij de dakrenovatie van bestaande daken zijn zinkwerken een duurzame investering. Dankzij de veelzijdigheid en de flexibiliteit van het materiaal worden zinkwerken zowel bij klassieke als bij moderne woningen uitgevoerd. Het uiterst sterke materiaal en het tijdloze karakter van zink garanderen een zorgeloze toekomst voor uw dak.

Ook bij een plat dak zorgt een dakrand of andere afwerking in zink voor extra veel klasse en degelijkheid. Tenminste: als de zinkwerken volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd. Daarvoor kan u op ons rekenen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zinkwerken voor platte daken en hellende daken.

Zinkwerken

Heeft u vragen over ons aanbod, bent u op zoek naar referenties of wilt u met een specialist de eindeloze mogelijkheden van zink voor uw dak bespreken? Neem contact op en we maken voor u een offerte op maat.