Tot 30% van de warmte in uw woning verdwijnt door het dak. Laat u uw zolder isoleren, dan zorgt u niet enkel voor een aangenaam woonklimaat in huis, ook uw portemonnee vaart er wel bij. U bespaart heel wat op uw energiefactuur. Dakwerken Van Driessche geeft u graag advies over uw te isoleren zolder.

Zolder isoleren? Dit zijn de mogelijkheden

Zolder isoleren

U kan ervoor kiezen om de vloerplaat van uw te isoleren zolder aan te pakken, u kan uw zolder laten isoleren langs de binnenzijde van het dak of u kiest voor dakisolatie langs de buitenzijde. Die laatste manier is vooral interessant wanneer uw dakbekleding aan vernieuwing toe is. Dakwerken Van Driessche heeft veel ervaring in dakrenovaties voor zowel platte daken als hellende daken. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Bovendien kunt u aanspraak maken op een premie van uw netbeheerder voor het aanbrengen van dakisolatie of voor uw te isoleren zolder in je woning of appartement. Bekijk ook onze pagina met een overzicht van de premies voor dakisolatie en premies voor dakrenovatie per gewest.

isoleren zolder via schuine muren en dak

Wij isoleren uw zolder via uw muren en onderdak. Het grote voordeel daarbij is dat u uw zolderruimte zelf aangenaam warm kan houden en er een extra leefruimte kan inrichten. Is uw zolder een nogal donkere plek? Wij plaatsen dakramen en lichtkoepels voor platte- en hellende daken. Dankzij een dakraam voorziet u uw zolder van extra veel natuurlijke lichtinval.

Uw zolder isoleren langs de binnenzijde van het dak gebeurt door isolatiemateriaal aan te brengen op de kepers die uw dak ondersteunen of op de bestaande dak- en muurafwerking. Dat doen we met isolatieplaten die afgewerkt zijn met Gyproc. Wij zorgen voor een optimaal geïsoleerde en afgewerkte zolder die u enkel nog hoeft te schilderen.

belangrijke aandachtspunten

Uiteraard willen wij de werken voor uw zolderisolatie zo vlot mogelijk laten verlopen. Zorg er daarom voor dat uw zolder makkelijk bereikbaar is voor onze medewerkers. Wanneer wij uw zolder isoleren moeten we de isolatieplaten op maat snijden. Dat brengt wel wat stof met zich mee. U kan de werken sneller laten verlopen wanneer u uw te isoleren zolder vooraf vrijmaakt.

Woont u in de stad? Denk er dan aan dat we het isolatiemateriaal voor uw deur moeten kunnen leveren. In een smalle of drukke straat is het dan handig om parkeerplaats te voorzien voor de vrachtwagen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in zolderisolatie? Wil u de mogelijkheden voor uw te isoleren zolder bespreken en wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan zeker contact op met ons!

Gerelateerde artikels