Zoekt u een ervaren dakwerker in Anderlecht of de omliggende regio? Dakwerken Van Driessche is met meer dan 10 jaar ervaring de ideale partner voor alle dakwerken. We zijn gespecialiseerd in platte daken en hellende daken, maar ook alle andere werkzaamheden aan daken horen tot onze expertise. Bent u nog niet toe aan een nieuw dak, maar zoekt u een professional voor de renovatie of herstelling van uw dak. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken regio Anderlecht

Uw dak vernieuwen, herstellen of ontmossen? Dakwerken Van Driessche is dé specialist in dakwerken in Anderlecht en de omliggende regio. Wij hebben een jarenlange ervaring met werkzaamheden aan platte en hellende daken. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuw dak, de gedeeltelijke of totaalrenovatie van uw dak, het plaatsen van dakramen of de installatie van een dakkapel.

Nieuw dak laten plaatsen

Wil u een nieuw dak laten plaatsen in Anderlecht of de omliggende gemeenten? Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en hellende daken. Doe beroep op de expertise van een ervaren dakwerker in Anderlecht om er zeker van te zijn dat u nog vele jaren plezier beleeft aan uw nieuwe dak. Bekijk alvast onze realisaties dakwerken die we in het verleden reeds gerealiseerd hebben in uw regio. 

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken Anderlecht

Onderhoud van daken

Dakwerken Van Driessche is niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe daken. Ook voor het onderhoud van uw dak kunt u bij ons terecht. Zo komen we graag bij u langs voor de ontmossing van uw dak. Het ontmossen van uw dak is een onderhoudswerkzaamheid die u zeker niet mag overslaan. Mos heeft de kracht om uw dakpannen broos en breekbaar te maken, waardoor er makkelijker schade ontstaat aan het dak. Doe dus zeker regelmatig beroep op de services van een ervaren dakwerker in Anderlecht om uw dak te onderhouden.

Onderhoud van daken in Anderlecht

Dak herstellingen Anderlecht

Is uw dak dringend aan een herstelling toe? Heeft u een lek of beschadiging aan het dak ontdekt? Of merkt u dat er ergens water binnenkomt via het dak? Dakwerken Van Driessche heeft ervaring met het opsporen van de schade. We komen graag bij u langs om de staat van uw dak te analyseren. Daarna geven we u een gedetailleerd beeld van de actuele toestand van uw dak. We informeren u over de mogelijkheden voor de herstelling van het dak en voeren ook de nodige werkzaamheden uit.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovatie

Gedeeltelijke en complete renovaties van daken zijn onze specialiteit. Wij renoveren uw dak, of dat nu een plat dak of een hellend dak is. We bekijken eerst de huidige staat van uw dak en voorzien u van professioneel advies over de eventuele mogelijkheden voor de renovatie van uw dak in Anderlecht. In sommige gevallen volstaat een kleine renovatie, maar soms is het nodig om de hele structuur van het dak te vernieuwen of aan te pakken.

De renovatie van een dak is het ideale tijdstip om meteen de zolder te isoleren, een dakraam te laten plaatsen of de installatie van een dakkapel.

Dakrenovatie Anderlecht

Dakwerken Van Driessche Anderlecht

Dakwerken Van Driessche is dé expert in dakwerken in Anderlecht. Ongeacht het type dak, wij komen graag bij u langs voor de verschillende werkzaamheden die u wil laten uitvoeren aan uw dak of uw gevel. Voor deze services kunt u bij ons terecht:

  • Platte daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Hellende daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Onderhoud en ontmossen van daken
  • Plaatsing van dakramen en dakkapellen
  • Gedeeltelijke of totaalrenovatie van daken
  • Isoleren van zolders
  • Zinkwerken aan gevels en daken
  • Gevelbekleding en gevelrenovatie

-> Vraag nu uw offerte op maat

U zoekt een ervaren dakwerker in Anderlecht?

Dakwerken Van Driessche is de ervaren partner die u zoekt voor al uw dakwerken in Anderlecht en omgeving. We komen graag bij u langs om uw dak te bekijken en te analyseren. Ook bij de bouw van een nieuwe woning komen we u graag tegemoet voor de plaatsing van het dak van uw dromen! We zorgen voor professioneel advies en geven u een duidelijk beeld van alle verschillende mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel