Offerte dakwerkenWil u een nieuw dak laten plaatsen of heeft u last van lekkage? Misschien is uw dak aan vernieuwing toe en bent u op zoek naar een ervaren dakwerker om de werken aan uw dak uit te voeren? Dakwerken van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring. Vraag nu uw offerte dakwerken om een schatting te verkrijgen van de kostprijs en de mogelijkheden voor uw project.

Wat u kan verwachten van onze offerte dakwerken 

Informeer nu naar onze prijzen en mogelijkheden door een offerte voor dakwerken aan te vragen. We voorzien u snel van antwoord en geven u een duidelijk beeld van wat u zoal van ons kan verwachten.

Kwaliteitsmaterialen

Dakwerken Van Driessche werkt met kwalitatief hoogstaande materialen. U kiest natuurlijk zelf de exacte afwerking en look, maar u kan er van uit gaan dat de werken worden uitgevoerd met de beste en meest duurzame producten.

We werken enkel met erkende merken waarbij we zeker zijn dat de kwaliteit gegarandeerd is!

Snel en efficiënt

Niemand zit graag lange tijd in een omgeving waar werken uitgevoerd worden. Dat weten wij ook! Daarom streven we ernaar om de periodes waarin u huis of gebouw ‘onder constructie’ is, zo kort mogelijk te houden. Zo ervaart u als klant een minimale overlast van de werken.

Onze teams van dakwerkers hebben een uitgebreide ervaring en voeren de werken op korte tijd efficiënt en correct uit.

Duidelijke en eerlijke prijs

De offerte voor dakwerken die u van ons ontvangt, is duidelijk gestructureerd. We omschrijven de stappen, taken en kostprijs in een overzichtelijk document. U vindt ook alle nodige materialen terug op onze offerte.

Snelle beschikbaarheid

Heeft u de knoop doorgehakt en wil u een offerte aanvragen voor dakwerken? Dan wenst u ook graag dat er op korte termijn kan gestart worden. We werken met verscheidene teams van dakwerkers en kunnen dus snel inspelen op de aanvragen. 

Goede service voor, tijdens en na de werken

We streven ernaar om onze klanten goed te informeren en bij te staan tijdens iedere stap van het proces. Daarom zijn we altijd beschikbaar om u te woord te staan met meer uitleg en informatie. We communiceren duidelijk voor de aanvang van de werken, houden u op de hoogte van de vordering tijdens de werken en zijn ook beschikbaar voor vragen en diensten na de werken.

Offerte dakwerken: onze diensten

De teams van dakwerken Van Driessche hebben ervaring met alle werken die u wil laten uitvoeren aan uw dak.

We zijn gespecialiseerd in allerlei dakwerken, zoals in het plaatsen van nieuwe daken, het plaatsen van dakramen of een dakkapel, het uitvoeren van herstellingswerken en renovaties.

Maak gebruik van de overheidspremies

Sommige dakwerken kunnen worden uitgevoerd met premies van de overheid. Zo bestaat er een premie die u kan aanvragen voor de renovatie van uw dak. Ook voor dakisolatie kan u een premie ontvangen.

Wij weten exact welke werken er in aanmerking komen voor de premies en helpen u graag verder om te achterhalen of u in aanmerking komt voor de overheidssteun.

Meer informatie of advies nodig?

Wenst u wat meer informatie of wil u persoonlijk advies? We staan u graag te woord en informeren u over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen!