Op zoek naar een ervaren dakwerker in Lennik of de omliggende regio? Of u nu plannen heeft om een nieuw dak te laten plaatsen of om uw huidige dak te laten herstellen of renoveren, Dakwerken Van Driessche is de specialist die u zoekt. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met een grote verscheidenheid aan verschillende dakwerken. Doe beroep op een ervaren vakman. Alleen zo bent u zeker dat uw nieuwe dak of herstelde dak nog jarenlang in goede conditie blijft. Bekijk hier alvast even de projecten die we al afgerond hebben.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken Lennik

Ervaren dakwerker in Lennik

Door beroep te doen op een dakwerker met ervaring kunt u er zeker van zijn dat u nog vele jaren plezier zal hebben van uw dak. Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring met de verschillende werkzaamheden die we uitvoeren aan daken. Dankzij onze ruime expertise kunnen we dan ook een heleboel succesvolle projecten aantonen in Lennik en omstreken. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van platte en hellende daken. Ook gedeeltelijke renovaties en totaalrenovaties zijn mogelijk. Heeft u een lekkage ontdekt en zoekt u een vakman om een herstelling aan uw dak uit te voeren? We komen graag bij u langs!

Nieuw dak laten plaatsen in Lennik

Wil u een nieuw dak laten plaatsen in Lennik om de omliggende gemeentes? Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing van platte daken en hellende daken. U kunt bij ons ook terecht voor advies over de mogelijkheden en de voordelen van de verschillende opties. Zo kunt u een weloverwogen en goed geïnformeerde beslissing nemen. Onze vakmannen komen graag bij u langs om uw project te bespreken. We voorzien u van een vrijblijvende offerte op maat.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Nieuw dak laten plaatsen in Lennik

Onderhoud van daken

Ieder dak heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo kiest u best voor een grondig onderhoud wanneer uw dak vuil is of wanneer er mos op groeit. Daarna is een jaarlijks onderhoud van uw dak aan te raden. Voor het onderhoud en de ontmossing van uw dak kunt u dienst doen op de services van Dakwerken Van Driessche. Wij komen graag bij u langs voor het onderhoud van daken in Lennik en omstreken.

Onderhoud van daken Lennik

Uw dak laten herstellen

Een dak heeft het vaak zwaar te verduren. Regen, storm of hagel zijn een ware aanslag op ieder dak. Het kan dus zeker gebeuren dat u schade of een lekkage ontdekt in uw dak. Voor alle herstellingen aan daken kunt u terecht bij een expert in dakwerken, zoals Dakwerken Van Driessche. Wij komen graag bij u langs om de situatie in te schatten en de schade op te meten. Onze vakmannen kijken ook of de rest van uw dak in goede staat is en of er zeker geen onderliggend probleem is dat de schade in de hand werkt. Nadat we de staat van uw dak hebben vastgesteld, kunnen we u adviseren over de benodigde werkzaamheden om uw dak op te knappen.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovaties Lennik

Renoveert u een oudere woning of is uw dak dringend aan vernieuwing toe? Voor gedeeltelijke renovaties en totaalrenovaties van daken doet u best beroep op een deskundige die al behoorlijk wat succesvolle projecten kan voorleggen. Een ervaren dakwerker in Lennik kan u informeren over de mogelijkheden en kan u meteen advies geven over de voordelen van de verschillende opties. De renovatie van uw dak in Lennik is het perfecte tijdstip om meteen uw zolder te isoleren, een dakraam te plaatsen of een dakkapel te laten installeren.

Dakwerken Van Driessche Lennik

Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in een verscheidenheid aan dakwerken aan platte en hellende daken. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van nieuwe daken, maar ook voor de renovatie en herstelling van bestaande daken. Dit zijn de services waarin we een ruime ervaring hebben opgebouwd.

  • Platte daken: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Hellende daken: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Onderhoud van daken en ontmossing van uw dak
  • Dakkapel: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Dakraam: plaatsing, herstelling en renovatie
  • Isoleren van zolders
  • Alle zinkwerken aan daken en gevels
  • Renovatie van gevels en gevelbekleding

-> Vraag nu uw offerte op maat

Meer informatie over onze services?

Zoekt u een ervaren dakwerker in Lennik voor de plaatsing van uw nieuwe dak? Of bent u eerder op zoek naar een specialist die een dakraam of dakkapel in uw bestaande dak kan plaatsen? Dakwerken Van Driessche is de perfecte partner voor alle dakwerken in Lennik en de omliggende regio. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken. We helpen u graag verder met professioneel advies.

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio Halle – Vilvoorde – Sint-Pieters-LeeuwDilbeekBeersel – Lennik – Beersel – Sint-Genesius-Rode – Drogenbos

BRUSSEL

Regio Anderlecht – JetteSint-Agatha-Berchem – Ukkel