Heeft u plannen voor de uitvoering van dakwerken in Sint-Agatha-Berchem of de omliggende regio? Dan gaat u best op zoek naar een ervaren dakwerker in de buurt. Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van platte daken en hellende daken. Ook voor de herstelling, renovatie en het onderhoud van daken kan u bij ons terecht. Neem dus zeker contact met ons op om uw wensen en plannen te bespreken!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken in regio Sint-Agatha-Berchem

Een nieuw dak plaatsen, een bestaand dak renoveren of schade herstellen aan uw dak? Dakwerken Van Driessche is de expert die u zoekt. Wij hebben een ruime ervaring met alle types dakwerken, zoals het plaatsen van een hellend dak of plat dak. Ook voor andere werkzaamheden, zoals het isoleren van de zolder of de verfraaiing van de gevel, kunt u bij ons terecht!

Nieuw dak laten plaatsen

Plant u een nieuwbouwproject of wil u een nieuw dak laten plaatsen in Sint-Agatha-Berchem? Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en hellende daken. Wenst u meteen ook dakkapel of een dakraam te laten plaatsen? Dat kan!

Doe beroep op de professionele expertise van een dakwerker uit eigen regio. Bekijk ook zeker onze nieuwe daken die we eerder hebben aangelegd.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Onderhoud van uw dak

Een goed onderhouden dak bewijst veel langer dienst dan een dak dat verwaarloosd wordt. Zorg er dus voor dat u regelmatig een dakonderhoud laat uitvoeren. Zeker wanneer uw dak begroeid is met mos, doet u er goed aan om dit tijdig te verwijderen. Mos groeit op de dakpannen en veroorzaakt klein scheurtjes die de dakpannen broos en breekbaar maken. Om lekkage te voorkomen, huurt u best een ervaren dakwerker in voor de ontmossing van uw dak.

Dakwerken Sint-Agatha-Berchem

 

Dak herstellingen in Sint-Agatha-Berchem

Heeft u schade ontdekt aan uw dak of sijpelt er water binnen? Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in het opsporen van de schade. We komen dan ook graag bij u langs om de schade op te meten. Na een eerste onderzoek brengen we u op de hoogte van de actuele toestand van het dak. We geven u meer informatie over de mogelijkheden en voeren de herstellingen aan het dak voor u uit!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Gedeeltelijke of complete dakrenovaties

Naast het plaatsen of herstellen van uw dak kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw dak. Gedeeltelijke dakrenovaties en totaalrenovaties zijn onze specialiteit. Of het nu om een plat dak of een hellend dak gaat, wij voeren de renovatie van begin tot einde uit. In sommige gevallen moeten bepaalde delen van het dak vervangen worden. In andere gevallen wordt het dak compleet vernieuwd. We nemen eerst de actuele staat van het dak onder de loep en informeren u over de mogelijkheden op gebied van renovatie. Aan de hand van ons professioneel advies kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Dakrenovatie Sint-Agatha-Berchem

Dakwerken VanDriessche Sint-Agatha-Berchem: uw partner in daken

Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker uit eigen regio. U kunt bij ons terecht voor alle dakwerken. Ook andere werkzaamheden aan uw woning kunnen we voor u uitvoeren. Dit zijn onze meest gevraagde diensten:

-> Vraag nu uw offerte op maat

ervaren dakwerker in Sint-Agatha-Berchem

Met de expertise van een ervaren dakwerker weet u zeker dat de dakwerken tot in de puntjes zijn uitgevoerd. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met daken en weten precies hoe we ieder probleem makkelijk het hoofd kunnen bieden. Daken hebben dan ook geen geheimen voor ons! Contacteer ons om de mogelijkheden te ontdekken!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel