Bent u op zoek naar een ervaren dakwerker voor uw dakwerken in Liedekerke? Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en hellende daken, maar ook voor renovaties, reparaties en onderhoud kunt u bij ons terecht. Met meer dan tien jaar ervaring zijn we expert in alle diensten die we aanbieden, zodat u op een professionele, correcte en klantvriendelijke manier snel weer een stevig dak boven uw hoofd heeft.

-> Vraag nu uw offerte op maat

 dakwerken liedekerke

Ervaren dakwerker in Liedekerke

Of u nu een plat dak of een hellend dak heeft, het moet op de juiste manier worden aangepakt. Bij Dakwerken Van Driessche kunt u rekenen op onze expertise van meer dan tien jaar. Daardoor zijn wij gespecialiseerd in zowel het plaatsen van een nieuw dak als het renoveren en herstellen van een bestaand dak. U kunt bovendien ook bij ons terecht wanneer u de zolder verbouwt. Wij kunnen de zolder isoleren en een dakraam of dakkapel plaatsen. Zo verlengt u niet alleen de levensduur van uw woning, maar verhoogt u ook de meerwaarde ervan.

Dakwerken-Liedekerke-dak-laten-renoveren-door-een-ervaren-dakwerker

nieuw dak laten plaatsen

Een dak beschermt je woning. Het moet bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Een goede plaatsing is dus essentieel! Kies daarom voor een dakwerker met een betrouwbare reputatie en ervaring in het realiseren van succesvolle projecten. Heb je dus plannen rond dakwerken in Liedekerke en omliggende regio? Wij plaatsen hellende en platte daken. We kunnen ook uw zolder isoleren, zodat uw dak meteen van binnen en buiten afgewerkt is. Contacteer ons vrijblijvend voor professioneel advies of een offerte op maat.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Professioneel onderhoud van uw dak

Als dakwerker met meer dan tien jaar ervaring zijn we de juiste partner om uw dak in topvorm te krijgen én houden. Regelmatig onderhoud houdt uw dak in goede staat, waardoor u schade en lekken voorkomt. Vuil en mos tasten namelijk de structuur van dakpannen aan. Dat maakt ze broos en breekbaar en extra gevoelig voor lekken. Ook andere dakbedekkingen baten bij regelmatig onderhoud.

Wil je je dak weer zien schitteren? Neem dan contact op voor een onderhoud of maak meteen een afspraak om uw dak te ontmossen.

onderhoud van dak

 

Dakherstellingen

Een dak krijgt het hard te verduren. Schade door wind, regen, hagel, sneeuw en zelfs zon komt dus wel vaker voor. Als u te maken heeft met beschadigde of losgekomen dakpannen, lekken of andere schade, is een snelle herstelling aangewezen. Kleine problemen kunnen leiden tot grote schade. Doe een beroep op een ervaren dakwerker in Liedekerke en de omliggende regio. We adviseren u over de nodige werken om uw dak te herstellen. Tegelijk gaan we na of er onderliggende oorzaken zijn die moeten aangepakt worden.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Complete en gedeeltelijke renovaties

Door slijtage en het doorstaan van weer en wind is elk dak na verloop van tijd aan een renovatie toe. Merkt u doorzakking of herhaaldelijke lekkages of schade op? Dan dringt een renovatie op. Nadat u contact hebt opgenomen met Dakwerken Van Driessche, bekijken we grondig de huidige staat van uw plat of hellend dak. Vervolgens krijgt u professioneel advies, of dat nu een herstelling is of toch een gedeeltelijke of totale renovatie. We zetten onze expertise en knowhow in om uw dak weer als nieuw te maken.

Alle dakwerken in Liedekerke

Dakwerken Van Driessche is al meer dan tien jaar actief in Liedekerke en de ruime omliggende regio. U kunt bij ons terecht voor alle dakwerken, groot en klein. Dit kunnen wij voor u doen:

  • Plaatsing, renovatie en herstelling van platte daken
  • Plaatsing, renovatie en herstelling van hellende daken
  • Dakkapellen plaatsen, herstellen of renoveren
  • Dakramen plaatsen, herstellen of renoveren
  • Ontmossen en onderhoud van het dak
  • Gevelbekleding
  • Algemene zinkwerken
  • Isolatie van zolders

-> Vraag nu uw offerte op maat

Nood aan dakwerken in Liedekerke?

Is uw dak toe aan vernieuwing of herstelling of heeft u dak een onderhoud nodig? Laat dan zeker van u horen! We bekijken uw vraag of probleem in detail. U kunt rekenen op ons professioneel advies over de benodigde werkzaamheden. We maken een vrijblijvende offerte op maat op, waarna we snel en grondig te werk gaan om uw dak de aandacht te geven dat het verdient!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen BeerselLennikMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio AnderlechtJetteSint-Agatha-BerchemUkkel