Op zoek naar een ervaren dakdekker voor uw dakwerken Gooik? Met meer dan tien jaar ervaring in de streek én een passie voor het vak zit u bij Dakwerken Van Driessche goed. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuw dak, maar ook voor een volledige of gedeeltelijke dakrenovatie. Ook bij uw zolderrenovatie schakelt u het best een professionele dakwerker in, voor het isoleren van de zolder of voor het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Wij zijn gespecialiseerd in zowel platte als hellende daken.

-> Vraag nu uw offerte op maat

 

Dakwerken-Gooik

Dakwerker met ervaring

Dakwerken Van Driessche werkt al meer dan tien jaar in Gooik en de ruime omgeving. We kennen de streek goed. Als u een kijkje neemt naar onze realisaties, ziet u dat heel wat mensen uit de regio hun dak aan ons toevertrouwden. U kunt bij ons terecht voor kleinere dakwerken, zoals ontmossen en herstellingen, maar ook voor grote werken aan uw dak, zoals een dakkapel plaatsen of een dakraam laten installeren, en voor nieuwe gevelbekleding.

Dakwerker met ervaring Beersel

Plaatsen van een nieuw dak

Een nieuw dak plaatsen in Gooik of ergens anders in de regio? Doe een beroep op een ervaren dakwerker met een betrouwbare staat van dienst, zoals Dakwerken Van Driessche. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en hellende daken. Als u professioneel advies nodig heeft over de specificaties van uw dak, komen wij graag langs om uw project te bespreken. Zo krijgt u een duidelijk zicht op de mogelijkheden en kunt u de beste beslissing voor uw dak nemen.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakonderhoud in Gooik

Regelmatig onderhoud is een must om uw dak in goede staat te houden. Zelfs wanneer er geen schade of lekken zijn. Dakonderhoud kan immers net schade voorkomen! Zo verlengt u de levensduur van uw dak aanzienlijk. Ontmossen is een klusje dat vaak blijft liggen, maar idealiter jaarlijks moet gebeuren. Mos maakt dakpannen broos en breekbaar, wat ze vatbaar maakt voor lekken en schade. Kampt u met veel mos op uw dak? Neem contact op en we helpen u met plezier verder.

onderhoud-dak-gooik

Dak laten herstellen

Heeft u schade aan uw dak of zit u met een lek? Door regen, storm, hagel of sneeuw kan uw dak beschadigd raken. Ook door mos of gebrekkig onderhoud kunnen er beschadigingen en lekken opduiken. Laat uw dak herstellen door een professionele dakwerker. Dakwerken Van Driessche komt eerst langs om de schade op te meten en u gericht te adviseren over de juiste aanpak. Wanneer de staat van uw dak is vastgesteld, kunt u rekenen op onze expertise om uw dak snel en grondig te herstellen.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovaties in Gooik

Is uw dak aan vernieuwing toe of bent u aan totaalrenovatie bezig? Om uw dak op een correcte manier te renoveren heeft u een deskundige dakwerker met een betrouwbare staat van dienst nodig. Als ervaren dakwerker in Gooik en omstreken kunt u rekenen op ons voor een professionele gedeeltelijke dakrenovatie of een totaalrenovatie van uw dak. We komen de huidige staat van uw dak bekijken, om u daarna gericht te adviseren over de mogelijkheden. Zo kunt u van de renovatie gebruikmaken om uw zolder te isoleren of een dakraam of dakkapel te laten plaatsen. Op die manier kunt u meteen genieten van een afgewerkte zolder onder een nieuw dak.

Alle dakwerken in Gooik

We zijn gespecialiseerd in grote en kleine dakwerken. U kunt bij Dakwerken Van Driessche terecht voor het plaatsen van nieuwe daken en werken aan bestaande daken. We bieden onderstaande services aan:

  • Plaatsing, renovatie of herstelling van platte daken
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van hellende daken
  • Onderhoud en ontmossing
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van dakramen
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van dakkapellen
  • Isolatie van zolders
  • Alle zinkwerken
  • Gevelbekleding plaatsen, herstellen of renoveren

-> Vraag nu uw offerte op maat

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een goede dakwerker in Gooik? Bent u op zoek naar algemeen advies of heeft u een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken. U komt terecht bij een ervaren dakwerker in Gooik en de omliggende regio. We helpen u verder met professioneel advies en een deskundige uitvoering.

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio Halle – Vilvoorde – Sint-Pieters-LeeuwDilbeekBeerselLennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – JetteSint-Agatha-Berchem – Ukkel