Op zoek naar een ervaren dakwerker in Beersel of de omliggende regio? Wilt u graag een nieuw dak laten plaatsen? Misschien wilt u uw dak laten renoveren of heeft u schade ontdekt aan uw bestaande dak? Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in alle dakwerken aan zowel platte als hellende daken. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met allerlei types daken en werkzaamheden. Kies voor een samenwerking met een expert die behoorlijk wat mooie realisaties kan aantonen.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken Beersel

Dakwerker met ervaring

Dakwerken Van Driessche is al meer dan 10 jaar expert op gebied van daken. Of het nu om een plat dak of om een hellend dak gaat. Wij hebben de expertise die u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een compleet nieuw dak, maar zeker ook voor renovaties en herstellingen. Wilt u meteen de zolder isoleren, een dakraam plaatsen of een dakkapel laten installeren? Geen klus is te groot of te klein. Wij staan klaar om uw dak weer te doen blinken!

Dakwerker met ervaring Beersel

Plaatsing van een nieuw dak

Een nieuw dak laten plaatsen in Beersel? Dan gaat u best op zoek naar een ervaren dakwerker, zoals Dakwerken Van Driessche. Wij plaatsen zowel platte daken als hellende daken in Beersel en de omliggende regio. Bent u nog niet zeker over de complete uitwerking van uw nieuwe dak? Geen probleem. We helpen u alvast graag verder met professioneel advies. Neem contact met ons op om de specificaties van uw nieuwe dak te bespreken. U krijgt van ons een offerte op maat van uw project!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Onderhoud van daken

Uw nieuwe dak heeft natuurlijk ook onderhoud nodig. Wanneer u uw dak goed onderhoudt, gaat het een stuk langer mee. Een ervaren vakman kan voor u de nodige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Zo doet u er goed aan om het dak ieder jaar te laten ontmossen.

Is uw dak vuil of groeit er mos op? Hoog tijd om contact met ons op te nemen! Mos is namelijk nefast voor de structuur van de dakpannen, omdat het groeit in de kleine poriën van de dakpannen. Daarnaast zorgt mos er ook voor dat de pannen broos en breekbaar worden. Binnen de kortste keren ontstaat er een lek. Zorg dus zeker dat u tijdig actie onderneemt om uw dak te laten ontmossen.

Onderhoud van daken Beersel

Herstellingen aan daken

Heeft u een lek in uw dak ontdekt of is er schade aan uw dak? Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker met kennis van zaken. Wij komen graag bij u langs om de schade op te meten. Afhankelijk van uw specifieke situatie bepalen we dan de werkzaamheden die nodig zijn om uw dak weer te herstellen. In de meeste gevallen kunnen we de schade herstellen, maar soms vinden we onderliggende problemen terug. Deze problemen moeten uiteraard opgelost worden. Doe beroep op een expert om er zeker van te zijn dat er geen onderliggende problemen zijn die de schade veroorzaken.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovaties in Beersel

Uiteindelijk is ieder dak wel eens aan een grondige renovatie toe. Doorheen de jaren krijgt uw dak namelijk veel te verduren. Dakwerken Van Driessche is de perfecte partner voor alle dakwerken. Ook renovaties van platte en hellende daken horen daarbij! U kunt bij ons terecht voor de gedeeltelijke renovatie van uw dak, maar ook totaalrenovaties zijn mogelijk. Een renovatie is bovendien het ideale moment om meteen een dakraam of dakkapel te laten plaatsen. Onze vakmannen bekijken eerst de huidige staat van uw dak. Daarna kunnen we u meer informatie geven over de nodige werkzaamheden. U ontvangt van ons steeds vrijblijvend een offerte op maat.

Alle dakwerken in Beersel

Dakwerken Van Driessche houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met een ruim aanbod aan dakwerken in uw regio. U kunt bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden en renovaties.

  • Plaatsing, renovatie of herstelling van platte daken
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van hellende daken
  • Onderhoud en ontmossing van daken
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van dakramen
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van dakkapellen
  • Isolatie van zolders
  • Alle zinkwerken
  • Gevelbekleding plaatsen, herstellen of renoveren

-> Vraag nu uw offerte op maat

Meer informatie over dakwerken in Beersel?

Bent u op zoek naar meer informatie over onze services en diensten? Of heeft u een specifieke vraag betreffende uw project? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen u graag verder met professioneel advies of we komen bij u langs om de situatie in te schatten. U ontvangt van ons het benodigde advies over uw dak of een vrijblijvende offerte voor de werkzaamheden!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio AnderlechtJetteSint-Agatha-BerchemUkkel