Op zoek naar een bekwame en ervaren dakwerker in eigen regio? Dakwerken Van Driessche beschikt over meer dan 10 jaar ervaring op gebied van dakwerken en gevelbekleding. Wij zijn dan ook de ideale vakman voor allerlei dakwerken in Drogenbos en de omliggende regio. Ongeacht of u een expert zoek voor het plaatsen van een plat dak of eerder hellend dak, een dakherstelling of een dakrenovatie, wij voeren de werkzaamheden graag voor u uit. Neem dus zeker contact met ons op om uw plannen te bespreken!

-> Vraag nu uw offerte op maat

nieuw dak laten plaatsen in Drogenbos

Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in het plaatsen van daken. Zowel het plaatsen van platte daken als het plaatsen van hellende daken vallen onder onze expertise. Geen project is te groot of te klein voor onze vakmannen. Wist u dat u ook meteen uw zolder kan laten isoleren of kan een dakraam laten plaatsen of dakkapel laten installeren in uw nieuw dak?

Dakwerken Drogenbos

Onderhoud van daken

Is uw dak nog in goede staat? Dan wil u dat graag zo houden! Door een regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat uw dak langer als nieuw blijft. Schakel een expert in voor het onderhoud en de ontmossing van uw dak.

Een dak dat begroeid is met mos zal sneller beschadigd geraken. Mos heeft namelijk de eigenschap om diep door te dringen in de poriën van dakpannen en deze breekbaar te maken. De dakpannen kunnen scheuren en breken, waardoor u achterblijft met een lekkend dak. Zorg er dus voor dat u het mos tijdig laat verwijderen door een ervaren dakwerker in Drogenbos of de nabije omgeving.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Onderhoud van daken

Dakherstellingen

Lekt uw dak of heeft het dak schade geleden door extreme weersomstandigheden? Ongeacht de aard van de schade aan uw dak, een gespecialiseerd dakwerker kan u uit de nood helpen. Onze experts komen bij u langs om de toestand van het dak te analyseren. Daarna adviseren we u over de eventuele mogelijkheden om de schade te herstellen. Afhankelijk van de actuele toestand van uw dak, kunnen de benodigde herstellingswerken variëren. Wij informeren u over de mogelijkheden en bieden u een offerte op maat van uw dak!

Dakrenovatie in Drogenbos

Dakwerken Van Driessche Drogenbos is gespecialiseerd in dakrenovaties. We hebben een ruime ervaring met gedeeltelijke dakrenovaties, maar ook totaalrenovaties zijn mogelijk. Nadat we de huidige staat van uw dak geanalyseerd hebben, voorzien we u van een duidelijk en gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden voor renovatie. Op die manier kunt u een goed geïnformeerde beslissing nemen over de renovatie van uw dak in Drogenbos of omstreken.

Zowel voor de renovatie van platte daken als hellende daken kunt u beroep doen op de ervaring van onze vakmannen. Bekijk zeker onze referenties om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovatie in Drogenbos

Dakwerken Drogenbos

Dakwerken Van Driessche heeft ervaring met allerlei dakwerken. U kan dan ook beroep doen op onze services voor verschillende werkzaamheden.

  • Plaatsen van een nieuw dak: platte daken en hellende daken
  • Renovatie van een bestaand dak: platte en hellende daken
  • Herstelling van schade aan uw dak
  • Onderhoud en ontmossen van uw dak
  • Isoleren van de zolder
  • Plaatsen van dakramen of een dakkapel
  • Gevelrenovaties
  • Plaatsen van gevelbekleding
  • Zinkwerken

ervaren dakwerker in Drogenbos: één adres!

Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in alle dakwerken. Plant u een renovatie of bent u bezig met de plannen voor een nieuwbouwwoning? Misschien heeft u schade ontdekt aan uw dak of wil u meer licht op de bovenverdieping? Ongeacht het type dakwerken, Dakwerken Van Driessche is de perfecte partner. Wij beschikken over de ervaring en expertise om ieder project op korte tijd en tot in het kleinste detail uit te voeren. Neem dus zeker contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S