Plant u dakwerken in Sint-Pieters-Leeuw of de omliggende regio? Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker, gespecialiseerd in platte daken en hellende daken. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van een nieuw dak, maar ook voor herstellingen, renovatiewerken en het onderhoud van daken. Interesse in een vlotte samenwerking met een vakman die degelijk en kwalitatief werk aflevert? Neem dan zeker contact met ons op!

Dakwerken in Sint-Pieters-Leeuw?

Heeft u plannen om een nieuw dak te leggen of een bestaand dak te herstellen of renoveren? Of zoekt u eerder een vakman voor de isolatie van uw zolder of om uw gevel te verfraaien? Dan gaat u best op zoek naar een expert in dakwerken die al behoorlijk wat succesvolle projecten op het palmares heeft staan. Wij hebben ervaring met een verscheidenheid aan projecten. Geen enkel project is dan ook te groot of te klein voor ons. Dakwerken Van Driessche Sint-Pieters-Leeuw is de expert die u zoekt! Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw project tot een goed einde kunnen brengen.

nieuw dak laten plaatsen

Het plaatsen van een nieuw dak is een precaire onderneming. U wil graag een dak dat tientallen jaren dienst doet zonder tekenen van slijtage of lekkage te vertonen. Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in de plaatsing van platte daken en hellende daken. Wij zijn thuis in de regio en komen graag bij u langs om uw project met u te bespreken. Een nieuw dak laten plaatsen in Sint-Pieters-Leeuw hoeft niet ingewikkeld te zijn, zeker niet wanneer u vertrouwt op de expertise van een professional.

Dakwerken Sint-Pieters-Leeuw

Onderhoud van daken

Uiteraard vergt ieder dak ook een zekere mate van onderhoud. Met het broodnodige onderhoud vertoont uw dak minder snel slijtage en gaat het dus langer mee. Met regelmatig onderhoud blijft uw dak langer als nieuw en geniet u veel langer van uw huidige dak. Dakonderhoud in Sint-Pieters-Leeuw laten uitvoeren? Neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor het onderhoud en ontmossing van uw dak.

Dak herstellingen in Sint-Pieters-Leeuw

Heeft u een lekkage of schade aan uw dak? Dan neemt u best zo snel mogelijk contact op met een ervaren dakwerker om verdere schade te voorkomen. Bij Dakwerken Van Driessche kunt u terecht voor herstellingen aan hellende of platte daken. Onze experts komen bij u langs om de schade op te meten. Met die informatie kunnen we u voorzien van een duidelijk overzicht van de toestand van het dak. We geven u een beeld van de mogelijkheden voor de herstelling van uw dak en voeren de herstelling voor u uit.

Dak herstellingen Sint-Pieters-Leeuw

Dakrenovatie door een deskundige

De renovatie van daken is één van onze specialiteiten. Zowel dakrenovaties als totaalrenovaties van platte en hellende daken vallen onder onze expertise. Ook voor deze werkzaamheden komt er een vakman bij u langs om de huidige toestand van het dak te bekijken. Daarna kunnen we u een correct beeld geven van de situatie en de mogelijkheden. Dakwerken Van Driessche geeft advies over de opties en doet u een professioneel voorstel voor de uit te voeren werken op basis van de toestand van het dak. In sommige gevallen moet het dak compleet vervangen worden, maar het gebeurt ook dat bepaalde delen van het dak in goede staat zijn.

Dakrenovatie Sint-Pieters-Leeuw

expert in alle types daken

Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker in Sint-Pieters-Leeuw. U kunt beroep doen op onze expertise voor het uitvoeren van verschillende dakwerken:

Bent u op zoek naar dakwerken Brussel, Anderlecht, Ukkel, Schaarbeek of Laken en wenst u een professioneel advies of een offerte op maat? Neem dan zeker contact op met Dakwerken Van Driessche

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel