Plant u dakwerken in Dilbeek of de omliggende regio? Een nieuw dak laten plaatsen of de herstelling van een bestaand dak laat u best uitvoeren door een ervaren dakwerker. Dakwerken Van Driessche Dilbeek is een vakman met meer dan 10 jaar ervaring in platte en hellende daken. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van een nieuw dak, maar ook voor de herstelling van schade aan uw dak of de renovatie van een bestaand dak. Reken op de expertise van een ervaren dakwerker in Dilbeek.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken in Dilbeek?

U zoekt een ervaren dakwerker in Dilbeek of de directe omgeving? Dakwerken Van Driessche is de partner die u nodig heeft voor alle werkzaamheden aan platte daken en hellende daken. Bekijk zeker onze referenties om onze afgewerkte projecten te bekijken. We hebben een ruime ervaring met het plaatsen van platte daken en hellende daken, maar ook een totaalrenovatie of gedeeltelijke renovatie van uw dak kan door ons worden uitgevoerd. Naast de plaatsing en renovatie kunt u bij ons ook terecht voor herstellingen van schade of lekkage.

Dakwerken Dilbeek

Nieuw dak plaatsen

Een compleet nieuw dak laten plaatsen in Dilbeek? Daarvoor doet u best beroep op een vakman. Ongeacht het type dak dat u wenst te plaatsen, Dakwerken Van Driessche helpt u met plezier verder. U kan bij ons terecht voor advies over het type dak. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, de voordelen en de bijzonderheden van alle verschillende opties. Nadat u een weloverwogen keuze hebt gemaakt, komen we bij u langs om het dak te plaatsen.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakonderhoud in dILBEEK

Uw dak vereist natuurlijk ook onderhoud. Een goed onderhouden dak gaat namelijk veel langer mee dan eentje dat verwaarloosd wordt. Zorg ervoor dat u tijdig een vakkundig werkman inhuurt voor het onderhoud en de ontmossing van uw dak.

Groeit er mos op uw dak? Dan grijpt u best zo snel mogelijk in. Mos heeft de irritante eigenschap om zich in de dakpannen te nestelen. Het groeit in de minuscule groefjes van de pannen en nestelt zich vast met een wortel. Wanneer die wortel steeds dikker wordt, springt de dakpan stuk. Uw dakpannen worden broos en breekbaar wanneer u het mos niet tijdig laat verwijderen. Dakwerken Van Driessche komt bij u langs voor de ontmossing en het onderhoud van uw dak!

Dakonderhoud Dilbeek

dAK LATEN HERSTELLEN

Heeft u last van een lekkage in het dak of heeft u schade ontdekt? Dan schakelt u best zo snel mogelijk een ervaren dakwerker uit uw buurt in. Onze vakmensen komen bij u langs om de schade op te meten. Nadat we uw dak uitvoerig bestudeerd hebben, kunnen we u meer informatie geven over de grootte van de schade en over de mogelijkheden om de schade aan uw dak te herstellen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen!

-> Vraag nu uw offerte op maat

dak laten renoveren door een ervaren dakwerker

Is uw dak verouderd en toe aan een grondige renovatie? Bij Dakwerken Van Driessche Dilbeek kunt u terecht voor zowel gedeeltelijke renovaties als complete dakrenovaties. Tijdens een renovatie kunt u ook makkelijk meteen een dakraam of dakkapel laten plaatsen. Bekijk zeker de projecten en dakwerken die we in het verleden reeds hebben gerealiseerd om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Dak renoveren Dilbeek

expert in alle daken

Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring met een ruime verscheidenheid aan dakwerken in Dilbeek en de omliggende regio. Dit zijn de diensten en services die we voor u kunnen realiseren:

Bent u op zoek naar dakwerken Brussel, Anderlecht, Ukkel, Schaarbeek of Laken en wenst u een professioneel advies of een offerte op maat? Neem dan zeker contact op met Dakwerken Van Driessche

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – JetteSint-Agatha-Berchem – Ukkel