U bent op zoek naar een ervaren aannemer voor dakwerken in Halle? Neem dan zeker contact op met dakwerken Van Driessche. Wij verzorgen en renoveren uw dak in Halle van A tot Z. Maar ook voor gevelbekleding en het isoleren van uw zolder kan u bij ons terecht.

Op zoek naar een dakwerker in Halle?

Is uw dak aan vernieuwing toe of wenst u uw gevel of zolder te isoleren? Dan bent u bij onze dakwerken Halle aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren firma die daken plaatst en (totaal)renovaties doet. U kan op beide oren slapen, bij ons is uw dak in goede handen.

Of u nu kiest voor een plat dak of eerder de voorkeur geeft aan een hellend dak, wij voeren de werken graag voor u uit. Neem alvast een kijkje bij onze realisaties in en rond Halle en neem gerust contact met ons op voor nog meer referenties in uw buurt.

Dakwerken in halle gepland? Van Driessche is uw partner!

Dakwerken Van Driessche is niet alleen een betrouwbare aannemer voor het plaatsen van daken in Halle, wij zorgen ook voor het onderhoud en de renovatie ervan. Zo kan u bij ons terecht voor het ontmossen van uw dak. Mos is niet enkel nefast voor het uitzicht van uw dak, het kan zelfs schade en lekken veroorzaken. Regelmatig uw dak ontmossen houdt alles proper en in uitstekende staat.

Misschien is niet uw hele dak aan vernieuwing toe, maar wel het zinkwerk eromheen? Ook daarvoor is Dakwerken Van Driessche uw partner. Of uw woning in Halle nu modern of eerder klassiek is, met stijlvol en tijdloos zinkwerk geeft u uw huis hoe dan ook een upgrade.

Wij plaatsen eveneens dakramen en zelfs dakkapellen. Hiermee haalt u veel meer natuurlijk licht in huis en kan u de leefruimte aanzienlijk uitbreiden. U wenst uw zolder in te richten als leefruimte, maar de isolatie van die ruimte is niet ideaal? Geen nood, Dakwerken Van Driessche zorgt voor een goed geïsoleerde en netjes afgewerkte zolder. Dankzij onze dakisolatie houdt u de temperatuur in uw woning in Halle aangenaam constant. Dat verhoogt het wooncomfort en vermindert tegelijkertijd uw energie-uitgaven.

Zelfs voor een gedeeltelijke of volledige gevelrenovatie kan u bij ons terecht. Wij voorzien uw gevel van een nieuwe look door hem af te werken met zink, leien of sidings. Een extra voordeel bij gevelrenovatie is dat we uw huis in Halle eerst van een isolatielaag kunnen voorzien en daarna pas de gevelbekleding aanbrengen. Zo wint u dubbel: een goed geïsoleerde woning en een nieuwe gevel.

Dakwerken Halle dakrenovatie: timmeren van de nieuwe dakstructuur Dakwerker Halle

Bent u op zoek naar dakwerken Halle en wenst u een professioneel advies en een aanbod op maat? Neem dan zeker contact op met Dakwerken Van Driessche.