Plant u dakwerken in Halle of de omliggende regio? Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring met verschillende types dakwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van daken, het onderhoud en de ontmossing van daken en de herstelling en renovatie van daken. Op zoek naar een expert in dakwerken in Halle?

Dakwerken in Halle?

Of u nu kiest voor een plat dak of eerder de voorkeur geeft aan een hellend dak, wij voeren de werken graag voor u uit. Neem alvast een kijkje bij onze realisaties in en rond Halle. Ziet u liever nog wat meer referenties en realisaties die we in uw buurt al verwezenlijkt hebben? Neem gerust contact met ons op.

Dakwerken Halle

Ervaren dakwerker voor dakonderhoud

Dakwerken Van Driessche is niet alleen een betrouwbare aannemer voor het plaatsen van daken in Halle, wij zorgen ook voor het onderhoud en de renovatie ervan.

U kunt ook bij ons terecht voor het ontmossen van uw dak. Het is erg belangrijk om regelmatig uw dak te ontmossen. Mos veroorzaakt schade en lekkages aan uw dak. Schakel een expert in om uw dak met regelmaat te ontmossen. Zo blijft uw dak langer in optimale staat en geniet u dus ook langer van een mooi en lekvrij dak!

Dak herstellingen Halle

Heeft u een beschadiging of lek ontdekt in uw dak? Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker in de regio van Halle aar u terecht kunt voor alle herstellingen aan daken. Wij komen graag ter plaatse om de situatie te bekijken. Daarna voorzien we u van professioneel advies over de mogelijkheden om uw dak te herstellen.

Dak herstellingen Halle

Dak renoveren

Naast het plaatsen en herstellen van uw dak, kunt u bij ons ook terecht voor dakrenovaties, ongeacht of het om een plat dak of een hellend dak gaat. We bekijken eerst de huidige toestand van uw dak. Daarna adviseren we u over de beste mogelijkheden. Soms houdt een renovatie in dat uw dak compleet vervangen moet worden. Maar het kan ook zijn dat een nieuwe roofing of een nieuwe dak bekleding voldoende is om uw dak weer als nieuw te maken.

Dak renoveren Halle

DAKWERKEN VAN DRIESSCHE IS UW PARTNER

Dakwerken Van Driessche is een ervaren partner voor gevelbekleding en dakwerken in Halle en omstreken Voor deze diensten kan u bij ons terecht:

Expert dakwerken Halle

Of u nu op zoek bent naar een specialist voor het plaatsen van een plat dak of hellend dak, Dakwerken Van Driessche is ongetwijfeld uw ideale partner voor alle dakwerken in Halle. Wij komen graag bij u langs om de staat van uw huidig dak te bekijken of om samen met u de bouwplannen te bestuderen. Daarna voorzien wij u van professioneel advies over de beste mogelijkheden voor uw situatie. Wij stellen u een aanbod voor op maat van uw wensen en bouwproject. Neem vandaag nog contact met ons op!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel