Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker in Asse en de omliggende regio. We hebben meer dan tien jaar ervaring met dakwerken in de breedste zin van het woord. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen of renoveren van platte daken en hellende daken. Ook met onderhoud en herstellingswerken helpen we u graag verder. Heeft u een specifieke klus in gedachten, zoals dakramen plaatsen of de zolder isoleren? Ook dan zit u bij Dakwerken van Driessche op de juiste plek.

-> Vraag nu uw offerte op maat

dakwerken asse

professionele dakwerker in Asse

Dakwerken omvatten heel wat grote en kleine klussen. Een goede dakwerker bekijkt wat uw dak nodig heeft en stelt u de verschillende opties voor. Soms is het nodig om een nieuw dak te plaatsen, soms is renovatie aan de orde. Misschien moet een dakkapel of dakraam meer licht binnentrekken? Gaat het om lekken, beschadigingen of mos, dan zijn vaak minder ingrijpende werken nodig. Toch stelt u dakwerken, klein of groot, beter niet uit. Het dak moet in goede staat zijn om de rest van uw woning te beschermen!

Vertrouw op een dakwerker met een betrouwbare reputatie om uw dak grondig en correct aan te pakken. Zo verhoogt u de levensduur én meerwaarde van uw hele woning.

nieuw dak laten plaatsen

Een nieuw dak kan een flinke investering zijn. U laat het daarom beter uitvoeren door een professional. Uw dak moet tegen een stootje kunnen en het moet jaren meegaan. Correcte plaatsing is dus essentieel! Kies daarom voor een betrouwbare dakwerker. Dakwerken Van Driessche heeft ruim ervaring met platte en hellende daken. Bekijk gerust onze realisaties voor een greep uit ons werk.

nieuw-dak-laten-plaatsen-asse

Bescherm uw nieuwe dak optimaal en laat meteen ook uw zolder isoleren. Zo is uw dak meteen van binnen en buiten afgewerkt. Neem contact op voor advies op maat van uw specifieke situatie.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Professioneel dakonderhoud in Asse

Je woning kan waarschijnlijk rekenen op regelmatig onderhoud. Je dak verdient hetzelfde. Toch blijft dakonderhoud vaak onaangevinkt op het takenlijstje. Dat is begrijpelijk: je kan een dak niet makkelijk zelf onderhouden. Bovendien valt schade vanop een afstand niet altijd te spotten.

De meest voorkomende problemen beginnen klein en blijven zo onopgemerkt, tot het te laat is. Regelmatig dakonderhoud en ontmossen is daarom aangewezen. Een professional komt uw dak in detail bekijken. Daarna krijt u een overzicht van de eventuele problemen en de mogelijke oplossingen.

onderhoud van dak

Herstellingen aan het dak

Wind, regen, hagel, sneeuw, zon, … De natuur kan hard zijn en uw dak is er maar beter tegen bestand. Sommige beschadigingen vallen niet meteen op. Zo kan er al heel wat schade gebeurd zijn zonder dat u er weet van heeft. Merkt u losgekomen dakpannen, lekken of andere schade op? Laat een dakwerker er een kijkje naar nemen, hoe klein de schade ook is. Een snelle herstelling kan erger voorkomen! We geven u gericht advies over hoe het probleem kan worden aangepakt. We gaan ook na wat de onderliggende oorzaak is.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Complete en gedeeltelijke dakrenovaties

Het is niet altijd duidelijk wanneer een dak aan renovatie toe is. Soms valt de schade niet meteen op. Vooral wanneer het dak niet regelmatig onderhouden wordt, kan dat leiden tot problemen. Merkt u doorzakkingen, lekkages, losliggende pannen of tocht op? Dan is het nodig uw dak te laten bekijken door een dakwerker. Dakwerken Van Driessche bekijkt de huidige staat van uw hellend of plat dak. Soms volstaat een gedeeltelijke renovatie, in andere gevallen dringt een totaalrenovatie zich op. U krijgt van ons professioneel advies, onderbouwd met expertise en knowhow.

Dakwerken gepland in Asse?

Bij Dakwerken Van Driessche vindt u een betrouwbare dakwerker met een expertise van al meer dan tien jaar. We helpen u graag verder met alle dakwerken, groot en klein. U kunt bij ons terecht voor voor deze diensten:

  • Plaatsing, renovatie en herstelling van platte daken
  • Plaatsing, renovatie en herstelling van hellende daken
  • Dakkapellen plaatsen, herstellen of renoveren
  • Dakramen plaatsen, herstellen of renoveren
  • Ontmossen en onderhoud van het dak
  • Gevelbekleding
  • Algemene zinkwerken
  • Isolatie van zolders

-> Vraag nu uw offerte op maat

Nood aan dakwerken in Asse?

Heeft u een renovatie- of nieuwbouwproject gepland? Heeft uw dak schade opgelopen of is het tijd voor onderhoud? Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder. We komen langs om uw dak of de situatie grondig te bekijken. U krijgt van ons professioneel advies over de mogelijke aanpak, een vrijblijvende offerte en een professionele manier van zakendoen!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio AnderlechtJetteSint-Agatha-BerchemUkkel