Plant u een dakrenovatie of dakwerken in Jette? Doe beroep op de expertise van een ervaren dakwerker in Jette en de omliggende regio. Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring in allerlei dakwerken, zowel aan platte daken als hellende daken. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing van een nieuw dak, maar ook herstellingen, renovaties en onderhoud behoren tot onze specialisaties.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Ervaren dakwerker regio Jette

Wanneer u werkzaamheden aan het dak plant, kiest u best voor de ervaring van een dakwerker die reeds behoorlijk wat werkzaamheden heeft afgerond. Die ervaring garandeert u dat de werken tot in de puntjes goed zijn uitgevoerd. Bekijk zeker onze realisaties van dakwerken in uw regio.

nieuw dak laten plaatsen

U wil een nieuw dak laten plaatsen? Dakwerken Van Driessche heeft een ruime ervaring met het plaatsen van platte daken en hellende daken. Overweegt u om een nieuw dak te plaatsen in Jette? Dan kan u rekenen op de professionele expertise van onze dakwerkers. Neem contact met ons op om uw dromen en wensen te bespreken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bezorgen u een voorstel op maat van uw project.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken Jette

Onderhoud van daken

Ieder dak heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Naast het gewone onderhoud raden we ook aan om het dak te ontmossen. Mos dat op uw dak groeit, zorgt er namelijk voor dat de dakpannen broos en breekbaar wordt. Die breekbaarheid resulteert dan weer in schade en lekkage. Doe beroep op de ervaring van een professional om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft! Dakwerken Van Driessche komt bij u langs voor het periodieke onderhoud en de ontmossing van uw dak in Jette of omstreken.

Dak herstellingen Jette

Heeft u een lekkage of beschadiging aan uw dak ontdekt? Misschien komt er ergens regenwater via het dak binnen in uw woning. Wij hebben een ruime ervaring in het opsporen van schade aan daken, of het nu een plat dak of een hellend dak is. Dakwerken Van Driessche komt bij u langs om de huidige staat van uw dak te onderzoeken en de schade op te sporen. Daarna informeren we u over de verschillende mogelijkheden, zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen. We voeren de herstellingswerken aan uw dak zo spoedig mogelijk uit!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken Jette dak herstellingen

Gedeeltelijke en complete dakrenovaties

Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in de gedeeltelijke en totaalrenovatie van daken. Is uw dak aan een renovatie toe? Voor iedere dakrenovatie in Jette is er maar één perfecte partner: Dakwerken Van Driessche. Wij komen bij u langs om de actuele staat van uw dak te bekijken. Daarna voorzien we u van professioneel advies over de mogelijkheden en ontvangt u één of meer voorstel op maat van uw project. Zo kunt u een goed geïnformeerde beslissing nemen over de werkzaamheden die nodig zijn om uw dak weer in perfecte staat te krijgen!

Dakrenovatie Jette

Dakwerken Van Driessche Jette

Dakwerken Van Driessche is de ideale partner voor al uw dakwerken in Jette. Wij hebben een ruime ervaring met alle verschillende werkzaamheden aan zowel platte als hellende daken. Ongeacht het type werkzaamheid dat u in gedachten heeft, wij voeren het voor u uit. Dit is een greep uit de diensten en services die wij voor u kunnen uitvoeren:

-> Vraag nu uw offerte op maat

Zoekt u een expert in dakwerken in Jette?

Ben u op zoek naar de meest ervaren dakwerker in Jette? Dakwerken Van Driessche is de perfecte partner voor al uw dakwerken in de regio. Wij zijn al langer dan 10 jaar dé expert in daken en gevels. Dankzij onze ruime ervaring kunt u erop rekenen dat alle werkzaamheden die we uitvoeren tot in het kleinste detail verzorgd worden. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw plannen te bespreken of om de actuele toestand van uw huidige dak te analyseren. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat van uw project!

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel