Bent u bezig met de planning van dakwerken in Sint-Genesius-Rode? Dakwerken Van Driessche is een ervaren dakwerker in uw regio. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in daken en gevels. We zijn gespecialiseerd in de plaatsing van platte daken en hellende daken. U kunt ook bij ons terecht voor herstellingen, renovatiewerken en het onderhoud van uw dak. Zoekt een professionele dakwerker in Sint-Genesius-Rode? Neem dan zeker contact met ons op om uw plannen te bespreken!

-> Vraag nu uw offerte op maat

nieuw dak plaatsen in Sint-Genesius-Rode

Bent u op zoek naar een bekwame dakwerker voor het plaatsen van een nieuw dak in Sint-Genesius-Rode of de omliggende regio? Doe beroep op de expertise van een vakman uit uw buurt. Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in het plaatsen van hellende daken en platte daken. Tijdens de plaatsing van uw dak kunt u ook kiezen voor de installatie van een dakraam of dakkapel. We kunnen bovendien ook meteen zolder isoleren tijdens de installatie. Op die manier spaart u een heleboel kosten uit op uw energierekening.

Dakwerken Sint-Genesius-Rode

Onderhoud van daken

Ieder dak vereist onderhoud. Zeker een dak dat begroeid is met mos, moet regelmatig gereinigd worden. Mos dringt door in de poreuze structuur van de dakpannen en zorgt ervoor dat ze broos en breekbaar worden. Om schade of lekkage te vermijden, kiest u best voor een regelmatige ontmossing van uw dak. Dakwerken Van Driessche neemt deze klus graag van u over!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Onderhoud van daken

Herstelling van daken

Heeft u een lekkage of beschadiging aan uw dak ontdekt of regent het binnen op zolder? Dan doet u best beroep op een ervaren dakwerker om de schade te herstellen. Onze experts komen graag bij u langs om de schade op te meten. Daarna voorzien we u van een duidelijk advies over de actuele toestand va uw dak en de mogelijkheden voor de herstelling van uw dak. Zo kunt u een weloverwogen en goed geïnformeerde beslissing nemen. We doen een voorstel op maat van uw specifieke noden en voeren de herstelling aan uw dak uit.

Renovatie van daken

Ook de renovatie van daken is één van onze specialiteiten. Of het nu gaat om een gedeeltelijke dakrenovatie of een totaalrenovatie en of uw bestaande dak een plat dak of een hellend dak is, maakt voor ons geen verschil. Voor alle dakrenovaties in Sint-Genesius-Rode is er maar één perfecte partner: Dakwerken Van Driessche. We komen eerst bij u langs om de staat van uw huidige dak te analyseren. In sommige gevallen is een gedeeltelijke renovatie voldoende, maar het gebeurt ook vaak dat er een totaalrenovatie uitgevoerd moet worden. We voorzien u van een gedetailleerde offerte op maat en informeren u over de verschillende mogelijkheden.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Renovatie van daken

Dakwerken Van Driessche Sint-Genesius-Rode

Dakwerken Van Driessche in Sint-Genesius-Rode heeft de ervaring die u zoekt. Met meer dan 10 jaar ervaring in daken en gevels, kunt u erop vertrouwen dat uw dak in goede handen is. Bekijk gerust even de projecten die we reeds hebben gerealiseerd om een idee te krijgen van onze expertise.

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende dakwerken:

  • Plaatsing van platte daken en hellende daken
  • Herstelling van platte en hellende daken
  • Renovatie van zowel platte als hellende daken
  • Onderhoud van uw dak
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van dakramen
  • Plaatsing, renovatie of herstelling van een dakkapel
  • Zinkwerken aan gevels en daken
  • Renovatie van gevels
  • Bekleding van gevels
  • Isoleren van zolders

ervaren dakwerker in Sint-Genesius-Rode?

Ongeacht het type dakwerken die u wil laten uitvoeren in Sint-Genesius-Rode of omgeving, Dakwerken Van Driessche is de perfecte partner voor iedere klus. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het klappen van de zweep en weten we perfect hoe ieder probleem aangepakt moet worden. We leveren enkel werk af waar we zelf 100% tevreden over zijn. Alleen zo kunnen we garanderen dat ook u met een tevreden en gerust gevoel van uw dak kunt genieten.

Plant u een renovatie of bent u op zoek naar een expert in dakwerken in Sint-Genesius-Rode? Dakwerken Van Driessche is de vakman die u nodig heeft. Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken of de verschillende mogelijkheden te ontdekken!

WIJ ZIJN  ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen BeerselLennikLiedekerkeMeise – DrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio AnderlechtJetteSint-Agatha-BerchemUkkel