Heeft u dakwerken in Wemmel of de omliggende regio gepland? Dakwerken Van Driessche heeft meer dan tien jaar ervaring met het plaatsen en renoveren van daken. Ook voor herstellingen en uitbreidingen, zoals een dakraam of dakkapel, kunt u bij ons terecht.

We zijn gespecialiseerd in platte en hellende daken en we hebben ook ervaring met alle dakvormen en dakwerkzaamheden. Of u dus ingrijpende werken plant of eerder onderhoudswerken, Dakwerken Van Driessche helpt u met plezier verder.

dakwerken wemmel nieuwe dakpannen

Ervaren dakwerken in Wemmel

Dankzij onze jarenlange ervaring met talrijke geslaagde projecten is Dakwerken Van Driessche inmiddels een ware specialist in dakwerken. U kunt dus bij ons terecht voor een uitgebreide waaier aan diensten, zowel voor platte daken als hellende daken. Zet onze expertise in voor het plaatsen van een nieuw dak of voor het renoveren van uw dak. Ook voor alle aansluitende werken, zoals zolderisolatie of het plaatsen van een dakraam of dakkapel, kunt u bij ons terecht.

hellend dak wemmel vernieuwing bestaande dakbedekking

Onderhoud van daken

Alleen onderhoud nodig? Goed idee, want het is zo dat u uw dak in topvorm houdt. Een dak vernieuwen of renoveren kan een dure klus zijn. Plan daarom geregeld een dakonderhoud in. Zo kunt u schade niet alleen voorkomen, maar ook inperken. Tijdens een onderhoud kijken we uw dak grondig na. Is er schade of een lek? Dan kunnen we het snel herstellen voor het te laat is.

Ook een slechte isolatie of te veel mos tast de kwaliteit van het dak aan. Mos maakt dakpannen poreus, waardoor ze vatbaarder zijn voor schade. Ontmossen verlengt de levensduur van uw dak. Ook de binnenkant van uw dak kan extra aandacht gebruiken. Correct geplaatste zolderisolatie is bovendien een must om energiekosten te drukken.

Onderhoud van daken Beersel

Nieuw dak plaatsen in Wemmel

Een dak is een cruciaal element van een woning. Het plaatsen van een nieuw dak moet dus correct gebeuren, volgens de regels van de kunst en met de juiste knowhow. Kies daarom voor een specialist met expertise in alle daktypes én met voldoende ervaring. Bij Dakwerken Van Driessche wordt er eerst uitgebreid gepraat voor we tot de werken overgaan. Zo kunt u rekenen op ons professioneel advies, een offerte op maat en een goed zicht op de mogelijkheden.

Herstellingen aan daken

Schade aan een dak gaat vaak te lang onopgemerkt, tot het te laat is. Daarom is geregeld dakonderhoud erg belangrijk. Heeft u schade opgemerkt of heeft u al lekken? Kampt u met stormschade? Een snel herstel is een must. Een ervaren dakwerker helpt u snel uit de nood. Dakwerken Van Driessche bekijkt grondig de staat van uw dak en geeft u advies over de mogelijkheden om de schade te herstellen. We zorgen ervoor dat uw dak snel weer tegen een stootje kan.

Dak renoveren in Wemmel

Soms volstaat een herstelling niet en dringt een (gedeeltelijke) renovatie van uw dak zich op. Dat kan het geval zijn bij aanzienlijke schade of bij een sterk verouderd dak. We hebben ervaring met hellende en platte daken, maar ook alle types dakvormen. Om te bekijken wat uw dak precies nodig heeft, komt een ervaren dakwerker uit Wemmel of de omliggende regio langs. Die bekijkt de staat van uw dak en adviseert u over de vereiste aanpak om uw dak weer als nieuw te krijgen.

Een dakrenovatie is bovendien het uitgelezen moment om ook de zolder te isoleren. Als u bezig bent aan een totaalrenovatie van uw woning of van de zolder een volwaardige ruimte wil maken, valt ook een dakraam of dakkapel te overwegen.

Expert gezocht voor dakwerken in Wemmel

Al meer dan tien jaar rekenen inwoners van Wemmel op de expertise van Dakwerken Van Driessche voor alle dakwerken, groot en klein. We gaan doordacht, professioneel en grondig te werk, met een gedetailleerde analyse van uw dak, concreet advies over de mogelijkheden en een offerte op maat.

Neem snel contact op als we u kunnen helpen met onderstaande dakwerken:

  • Platte daken: plaatsing, renovatie en herstelling
  • Hellende daken: plaatsing, renovatie en herstelling
  • Onderhoud en ontmossen van daken
  • Plaatsing, renovatie en herstelling van dakramen
  • Plaatsing, renovatie en herstelling van dakkapellen
  • Isolatie van zolders
  • Alle zinkwerken aan gevels en daken
  • Gevelbekleding en gevelrenovatie

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen BeerselLennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio AnderlechtJetteSint-Agatha-BerchemUkkel