Nood aan een professionele vakman voor dakwerken in Meise of de omliggende regio? Dakwerken Van Driessche heeft meer dan tien jaar ervaring in alle soorten dakwerken, van een nieuw dak plaatsen tot dakrenovaties. Ook voor onderhoudswerken kunt u bij ons terecht. We zijn vertrouwd met elke type dak. U kunt op ons rekenen voor dakwerken aan een plat dak of een hellend dak.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken in Meise?

Zijn er werkzaamheden nodig aan uw plat of hellend dak? Dan zit u bij Dakwerken Van Driesschie op de juiste plek. Met tien jaar ervaring hebben we al heel wat succesvolle projecten achter de rug. Omdat we specialist zijn in dakwerken kunt u voor heel wat diensten bij ons terecht. Zo kunt u ons contacteren voor het herstellen of vernieuwen van uw dak, gedeeltelijk of volledig. Ook  onderhoudswerken, ontmossen en het plaatsen van dakramen of een dakkapel zijn klussen die we met plezier uitvoeren.

Nieuw dak laten plaatsen

Nieuw dak laten plaatsen in Meise? Een dak is een ontzettend belangrijk element van uw woning. Een vakman is dus een must. Doe een beroep op een specialist met expertise in zowel platte als hellende daken, zoals Dakwerken Van Driessche. Met meer dan tien jaar ervaring en talloze geslaagde projecten hebben we de kennis en knowhow om elk project correct en professioneel aan te pakken. Daarom krijgt u altijd eerst uitgebreid advies, een zicht op de mogelijkheden en een offerte voor we aan de slag gaan.

-> Vraag nu uw offerte op maat

 

dakwerken meise

Onderhoud van daken in Meise

Een dak vernieuwen, renoveren of herstellen kan een dure klus zijn. Goed onderhoud is belangrijk om je dak in topvorm te houden. Zo verleng je de levensduur van je dak. Merk je schade of lekken op? Contacteer dan tijdig een vakman. Vergeet ook de binnenkant van uw dak niet. Correct geplaatste zolderisolatie is niet alleen goed voor je dak, maar ook voor je portemonnee!

Ook het mos op uw dak heeft een effect op de levensduur ervan. Mos maakt  dakpannen namelijk poreus. Daardoor breken ze makkelijker en heb je dus sneller schade. Ontmossen houdt uw dak in goede staat en voorkomt latere problemen!

onderhoud van dak

Dak laten herstellen

Is uw dak beschadigd na een storm of heeft u te maken met lekken? Dan is uw dak dringend aan herstelling toe. Een ervaren dakwerker helpt u uit de nood, zodat uw dak snel weer hersteld is. Bij Dakwerken Van Driessche krijgt u eerst een gedetailleerd overzicht van de actuele staat van uw dak. We adviseren u over de mogelijkheden om de schade te herstellen. Zo maakt u een geïnformeerde beslissing en kan uw dak weer tegen een stoot.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovatie door ervaren dakwerker

Heeft u met aanzienlijke schade te maken of is uw verouderd dak gewoon aan vernieuwing toe? Dan dringt een gedeeltelijke of complete dakrenovatie zich op. Wanneer u samenwerkt met Dakwerken Van Driessche, komt een van onze ervaren dakwerkers uit Meise of de omliggende regio langs. Zo krijgen we zicht op de toestand van uw dak en welke aanpak vereist is voor de renovatie van uw dak.

Tijdens een dakrenovatie is het een goed idee om ook de zolder te isoleren. Wordt de zolder een volwaardige ruimte? Dan verzekert een dakraam of dakkapel dat de ruimte voldoende verlicht is.

Dakwerken-Meise-dak-laten-renoveren-door-een-ervaren-dakwerker

 

Dakwerken Van Driessche – expert in dakwerken Meise

Met meer dan tien jaar ervaring is Dakwerken Van Driessche een expert in dakwerken in Meise en omstreken. We hebben al heel wat ervaring met allerlei soorten dakwerken op elk type dak. Na een grondige analyse van uw dak krijgt u professioneel advies en een duidelijk beeld van alle opties. We helpen u graag verder met onderstaande dakwerken:

  • Platte daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Hellende daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Onderhoud en ontmossen van daken
  • Plaatsing van dakramen en dakkapellen
  • Gedeeltelijke of totaalrenovatie van platte en hellende daken
  • Zolderisolatie
  • Zinkwerken aan gevels en daken
  • Gevelbekleding en gevelrenovatie

-> Vraag nu uw offerte op maat

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel