Bent u op zoek  naar een professionele dakdekker voor uw dakwerken in Schepdaal? Bij Dakwerken Van Driessche krijgt u een gepassioneerde én ervaren dakwerker. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dakwerken, zowel voor het plaatsen van een nieuw dak als gedeeltelijke of volledige dakrenovatie. Ook voor kleinere dakwerken, zoals onderhoud of ontmossing kunnen we u snel verder helpen. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met zowel platte daken als hellende daken.

-> Vraag nu uw offerte op maat

dakwerken-schepdaal

Dakwerken in Schepdaal?

Ongeacht het type dakwerken dat nodig is aan uw plat dak of hellend dak, de juiste aanpak is essentieel. Kies daarom voor een dakwerker met ervaring op de teller. Dankzij onze ervaring van ruim tien jaar zijn we specialist in dakwerken, groot en klein. We geven u snel weer een stevig dak boven uw hoofd door een nieuw dak te plaatsen, het bestaande dak (deels) te renoveren of te herstellen.

Om het dak in topconditie te houden, zijn onderhoudswerken een must. Denk aan ontmossen, maar ook zolderisolatie en zelfs een dakkapel of dakraam plaatsen kan uw dak een nieuwe boost geven.

Nieuw dak laten plaatsen

Een dak heeft een ontzettend belangrijke functie, maar het moet heel wat ondergaan. Net omdat het bestand moet zijn tegen alle weersomstandigheden is de juiste aanpak zo belangrijk. Kies voor een ervaren dakwerker met een betrouwbare reputatie. Heeft u plannen voor dakwerken in Schepdaal of omstreken? Dakwerken Van Driessche heeft heel wat geslaagde projecten op de teller. Zo vergaarden we de knowhow en kennis om elk project correct en professioneel aan te pakken. Bij ons krijgt u eerst uitgebreid advies en een duidelijke offerte zodat u weet wat te verwachten.

-> Vraag nu uw offerte op maat

dakwerken-schepdaal-ontmossenProfessioneel dakonderhoud

Een dak in goede staat houden verlengt de levensduur ervan aanzienlijk. Een regelmatig onderhoud voorkomt grotere kosten, zoals herstelling of zelfs renovatie van het dak. Laat schade of lekken zo snel mogelijk nakijken door een vakman, maar voorkom de schade liever door uw dak in topconditie te houden.

Ontmossen en zolderisolatie zijn twee klussen die niet alleen de levensduur van uw dak én woning verlengen, maar ook de meerwaarde ervan verhogen. Het is daarbovenop goed voor uw portemonnee!

 

Dakherstellingen

Bij schade of lekken is een snelle herstelling de beste manier om erger te voorkomen. Omdat een dak het hard te verduren krijgt door wind, regen, hagel, sneeuw en zelfs zon, komt schade vaker voor dan u denkt. Soms zelfs onopgemerkt, tot het te laat is.

Een ervaren dakwerken helpt u snel uit de nood, zodat kleine schade niet leidt tot grote schade. Dakwerken Van Driessche bekijkt de staat van u dak en adviseert u over de nodige werken om het dak te herstellen, zodat het weer tegen een stootje kan.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Complete en gedeeltelijke Dakrenovatie

Is de schade te groot of is uw dak zodanig verouderd dat het aan vernieuwing toe is? Doorzakking, herhaaldelijke lekkages of schade zijn tekenen aan de wand dat een renovatie zich opdringt. Dakwerken Van Driessche stuurt een ervaren dakwerker uit Schepdaal of de omliggende regio langs om de toestand van uw dak te bekijken. We geven u professioneel advies, zodat u weet welke aanpak uw dak nodig heeft.

dakwerken-schepdaal-renoveren

Een gedeeltelijke of volledige dakrenovatie is het uitgelezen moment om ook de zolder aan te pakken. Zolderisolatie creëert een meerwaarde en helpt u de energiekosten te drukken. Hebt u meer plannen met de zolder? Dan kan een dakraam of dakkapel een goed idee zijn.

Alle dakwerken in Schepdaal

Dakwerken Van Driessche is al meer dan tien jaar een expert in dakwerken in Schepdaal en ver daarrond. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dakwerken op elk type dak, waaronder deze werkzaamheden:

  • Platte daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Hellende daken: plaatsing, renovatie, herstelling
  • Onderhoud en ontmossen van daken
  • Plaatsing van dakramen en dakkapellen
  • Gedeeltelijke of totaalrenovatie van platte en hellende daken
  • Zolderisolatie
  • Zinkwerken aan gevels en daken
  • Gevelbekleding en gevelrenovatie

-> Vraag nu uw offerte op maat

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S

VLAAMS BRABANT

Regio HalleVilvoordeSint-Pieters-LeeuwDilbeekGrimbergen LennikLiedekerkeMeiseSint-Genesius-RodeDrogenbosGooikBeerselAsse Wemmel Ternat

BRUSSEL

Regio Anderlecht – Jette – Sint-Agatha-Berchem – Ukkel