Gevelbekleding houdt veel meer in dan simpelweg gevelstenen of bepleistering. Met houten sidings, gevelbekleding in zink of Eternit sidings creëert u gemakkelijk een moderne, stijlvolle gevel. Eternit sidings zijn beschikbaar in heel wat verschillende kleuren, stijlen en looks. Dakwerken Van Driessche plaatst sidings in vezelcement, kunststof of volkern voor een onderhoudsvrije, budgetvriendelijke gevel.

sidings eternit

Wat zijn eternit sidings?

Sidings, ook wel rabatdelen of gevelstroken genoemd, zijn gevelplaten. Ze zijn enorm veelzijdig met vrijwel eindeloze mogelijkheden qua kleur, uitstraling en design. Sidings als gevelbekleding maken het mogelijk om uw huis volledig af te werken naar uw persoonlijke stijl.

Er zijn verschillende types sidings. Meestal worden ze uit vezelcement gemaakt, maar ook kunststof of volkern zijn opties. Eternit sidings zijn gemaakt van vezelcement. Dat maakt ze zeer duurzaam. Ze hebben niet alleen een lange levensduur, maar dankzij een speciale coating zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden, ook felle zon of hoge temperaturen. Vezelcement is bovendien brandveilig.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Wat zijn de voordelen van sidings?

Gevelbekleding sidigns eternit zijgevel

Dakwerken Van Driessche is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten gevelbekleding, waaronder ook sidings. Dat komt omdat de gevelplaten heel veelzijdig zijn, niet alleen in uitstraling, maar ook in plaatsing. Eternit sidings kunt u horizontaal of verticaal plaatsen. Zo creëert u makkelijk uw eigen stijl of accentueert u de uitstraling van uw woning. Het gemak van plaatsing maakt ze perfect voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Wat kunt u van sidings van Eternit verwachten?

  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Bestaat in nagenoeg elke kleur en afwerking (ook houtlook of metaallook)
  • Brandveilig
  • Vormvast en kleurvast, ook op gevels die het zwaar te verduren krijgen
  • Heeft geen extra afwerking of behandeling nodig
  • Een lange levensduur van minstens dertig jaar
  • Eenvoudige montage, ook op grote gevels, dakkapellen of bij speciale designs
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Doordat u er alle kanten mee op kunt qua design en stijl én ze ook eenvoudig te monteren zijn, zijn sidings van Eternit een zeer voordelige keuze in prijs en onderhoud. Ze zijn geschikt als gevelbekleding, maar ook om buitenmuurisolatie mee af te werken. Is uw gevel nog niet geïsoleerd, dan is het een goed idee dit gelijktijdig te laten uitvoeren.  

-> Vraag nu uw offerte op maat

eternit sidingsZijn er nadelen aan eternit sidings?

Er zijn weinig nadelen aan sidings. Afhankelijk van het materiaal (vezelcement, kunststof of volkern) en de afwerking varieert de prijs. Als u zich afvraagt wat Eternit sidings kosten, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Eternit sidings hebben alvast een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Doordat ze goedkoop in aankoop en montage zijn, maar tegelijk een lange levensduur hebben, doet u alvast een voordelige keuze.

Twijfelt u over het materiaal of heeft u vragen over sidings? Bij Dakwerken Van Driessche kunt u rekenen op professioneel advies en transparante communicatie. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van meerdere soorten gevelbekleding, waaronder ook zink en leien.

Waar moet u nog op letten?

Plant u een renovatie of laat u uw gevel vernieuwen? Dan is dit het uitgelezen moment om ook uw gevel extra te laten isoleren. Zo wordt uw woning heel wat energie-efficiënter. De kwalitatieve isolatiepanelen worden op de buitenmuur onder de gevelplaten aangebracht. Er komt dus geen kap- en breekwerk aan te pas.

Wie buitenmuurisolatie laat plaatsen, heeft recht op een premie van uw netbeheerder. Ook een premie voor gevelbekleding wordt nog uitgekeerd. Weet u niet welke werken in aanmerking komen voor de premie? We adviseren u over de verschillende mogelijkheden voor uw project.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Laat uw eternit sidings plaatsen door een professional

Een nieuwe, duurzame gevel die volledig aan uw wensen voldoet, dat is het doel. Laat de werken daarom uitvoeren door een professionele aannemer zoals Dakwerken Van Driessche. Zo kunt u optimaal genieten van een onderhoudsvrije gevelbekleding zoals sidings. We adviseren u met plezier over de mogelijkheden voor uw project. Neem contact op en zet onze knowhow en tien jaar ervaring in voor een optimaal resultaat.