offerte gevelbekledingEen nieuwe gevelbekleding geeft je huis op slag een andere look en uitstraling. Laat jezelf informeren over de mogelijkheden, prijzen en krijg persoonlijk advies in verband met de verschillende soorten gevelbekleding voor jouw woning. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte gevelbekleding aan om meer informatie te ontvangen.

Ben je op zoek naar een expert in het plaatsen van gevelbekleding voor de renovatie of optimalisatie van je woning? Contacteer Dakwerken Van Driessche: de expert in je regio!

De voordelen van gevelbekleding op een rijtje

  • Maak jouw huis persoonlijk en uniek
  • Verschillende mogelijkheden qua materialen
  • Het huis ziet er weer als nieuw uit
  • Extra isolatie van de muren
  • Muur isolatie komt in aanmerking voor overheidspremies

Wat je kan verwachten wanneer je een offerte gevelbekleding vraagt:

Informeer naar onze diensten, prijzen en bekijk samen met ons de mogelijkheden voor jouw woning. Vraag vandaag nog een offerte voor gevelbekleding aan en laat jouw gevel omtoveren in een stijlvolle, nieuwe gevel!

Haal een expert in huis

Dakwerken Van Driessche is een expert op gebied van gevelbekleding. Onze teams die bij je langs komen, hebben jarenlange ervaring met gevels en daken. Ze geven je dan ook met plezier meer uitleg over de verschillende materialen en handelswijze.

Duurzame materialen

We werken enkel met duurzame materialen die een lange levensduur hebben. Ze zijn slijtvast en behouden hun mooie look erg lang. Van de werken die door ons worden uitgevoerd, heb je tientallen jaren plezier!

Hoge kwaliteit

De produkten die we gebruiken zijn van erg hoge kwaliteit. We gebruiken dan ook alleen maar materialen van erkende merken die bekend staan om hun kwaliteit en afwerking. De kwaliteit van deze producten wordt ook gegarandeerd door de leverancier.

Correcte en eerlijke prijs

De offerte voor gevelbekleding die we je bezorgen, bevat correcte en duidelijke prijzen. Je vindt in onze offerte een mooi gestructureerd overzicht van de materialen.

Efficiënte service

Niemand houdt ervan om lange tijd in een omgeving te zijn waar werkzaamheden worden uitgevoerd. Onze teams zijn dan ook efficiënt in de uitvoering van de werken. Ze zijn goed voorbereid en werken op strategische wijze, zodat jij niet langer dan nodig last hebt van de renovatie van de gevel.

Volledige service voor, tijdens en na plaatsing

Dakwerken Van Driessche staat bekend om een goede service tijdens alle stappen van het proces. We informeren je uitgebreid en duidelijk over de verschillende mogelijkheden voordat we beginnen met de werken. Ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan je bij ons terecht met je vragen en bedenkingen. Heb je nog vragen nadat de werken zijn uitgevoerd? Neem gerust contact met ons op! We staan altijd voor je klaar!

Overheidspremies voor gevelbekleding

Sommige werken aan de gevel komen in aanmerking voor een subsidie of premie van de overheid. Het gaat dan voornamelijk over werken waarbij er een extra isolatiewaarde wordt toegevoegd aan de muren. De kans is dus erg groot dat ook jij in aanmerking komt voor deze subsidie wanneer je jouw gevel laat vernieuwen.

Bij Dakwerken Van Driessche weten we perfect welke werken in aanmerking komen voor welke premies. Aarzel dus niet om contact op te nemen om meer informatie in te winnen wanneer je een offerte gevelbekleding vraagt.

Meer informatie of advies nodig?

Ontvang je graag eerst wat tekst en uitleg over de verschillende mogelijkheden en opties? We geven je graag persoonlijk advies en overlopen de verschillende mogelijkheden en materialen voor gevelbekleding met je. Neem snel contact met ons op en stel ons al je vragen!