Hellend dak vervangen door plat dak

Platte daken zijn de laatste jaren bijzonder populair. Een plat dak ziet er strak en modern uit. Bovendien kiezen veel Vlamingen ervoor om het platte dak te gebruiken als terras, buitenruimte of groendak. Een plat dak biedt veel mogelijkheden en ruimte. Zeker wanneer uw zolder verder weinig gebruikt wordt, is de overschakeling naar een plat dak een erg interessante keuze. Het komt dan ook regelmatig voor dat we een hellend dak vervangen door een plat dak.

Renovatie van uw dak

De keuze voor een plat dak wordt veelal gemaakt wanneer het dak toe is aan een grondige renovatie. Door een hellend dak te vervangen door een plat dak, wint u bijzonder veel ruimte op de zolderverdieping. Wanneer u kiest om uw dak te laten renoveren, is dan ook het ideale moment om uw hellend dak te vervangen door een plat dak.

Overschakelen naar een andere dakvorm

Overschakelen naar een andere dakvorm is een hele onderneming. Daarom neemt u best een professional onder de arm. Doe beroep op een ervaren dakwerker om uw dak met helling te vervangen door een plat dak. Onze vakmannen komen bij u langs om uw huidige dak te inspecteren. We kijken dan naar de exacte opbouw en informeren u over de mogelijkheden om over te schakelen naar een andere dakvorm.

Hellend dak vervangen door plat dak

Uw hellend dak ombouwen is perfect mogelijk, zeker wanneer u al plannen had om het dak te laten renoveren. De buitenmuren worden verhoogd tijdens deze werkzaamheden. Daarna zorgen we voor de opbouw voor de structuur van het platte dak. Tijdens de laatste fase wordt het platte dak geïnstalleerd. De bovenste verdieping biedt na deze werken veel meer ruimte. U kunt ervoor kiezen om meteen het dak te laten isoleren of dakramen te laten plaatsen.

dak met helling ombouwen?

Uw dak met helling vervangen door plat dak? Dakwerken Van Driessche heeft meer dan 10 jaar ervaring met zowel platte als hellende daken. We komen bij u langs om uw huidige dak te inspecteren. Daarna informeren we u over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. We geven u meteen ook wat meer informatie over de voordelen en nadelen van deze opties. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen wanneer u plannen heeft om over te schakelen naar een andere dakvorm.