Plant u dakwerken in Ukkel of de omliggende regio? Dakwerken Van Driessche is een expert in dakwerken met meer dan 10 jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en hellende daken, dakrenovaties, dakherstellingen en het ontmossen van daken. Bent u op zoek naar de perfecte partner met een ruime ervaring? Dakwerken Van Driessche is de expert die u zoekt!

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakwerken in Ukkel

U wil uw dak vernieuwen, uw zolder isoleren of een herstelling aan het dak laten uitvoeren? Dan bent u bij Dakwerken Van Driessche aan het juiste adres. Wij voeren de werkzaamheden graag voor u uit! Door te kiezen voor een ervaren dakwerker weet u met zekerheid dat uw dak in goede handen is! Bekijk alvast de dakwerken die we al hebben gerealiseerd.

Nieuw dak laten plaatsen

Een compleet nieuw dak laten plaatsen in Ukkel? Dan doet u best beroep op een vakman met de nodige ervaring. Of u nu kiest voor het plaatsen van een plat dak of een hellend dak, Dakwerken Van Driessche heeft een ruime ervaring met alle types dakstructuren. Wij helpen u graag verder met advies over de verschillende mogelijkheden. Nadat u een goed geïnformeerde keuze heeft gemaakt, komen we graag bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakonderhoud

Ieder dak vereist regelmatig een onderhoudsbeurt. Een goed onderhouden dak gaat namelijk langer mee dan een dak dat verwaarloosd wordt. Zo is het ontmossen van het dak erg belangrijk. Mos kan scheurtjes en barsten veroorzaken in de dakpannen. Die scheurtjes resulteren dan weer in lekkage en schade aan het dak. Zorg voor een regelmatige ontmossing en onderhoud van het dak om het in topconditie te houden.

Dakwerken Ukkel

Dak herstellingen Ukkel

Heeft u een lekkage ontdekt in uw dak? Sijpelt er water binnen op zolder of heeft uw dak stormschade geleden? Dakwerken Van Driessche komt bij u langs om de schade op te meten. Onze expert maakt een grondige analyse van het dak en informeert u over de mogelijkheden. Vaak volstaat het om de schade aan het dak te herstellen. In sommige gevallen is de schade ontstaan door een onderliggend probleem. We informeren u over de huidige toestand van uw dak en de opties om de herstelling uit te voeren.

-> Vraag nu uw offerte op maat

Dakrenovatie in Ukkel

Naast de plaatsing van een nieuw dak of de herstelling van schade aan uw dak, kunt u ook bij ons terecht voor de renovatie van uw dak in Ukkel. Totaalrenovaties en gedeeltelijke dakrenovaties in Ukkel behoren tot onze specialiteiten. Of het nu om een plat dak of een hellend dak gaat, wij voeren de renovatie voor u uit. We komen eerst een keer langs om de huidige staat van uw dak te bekijken. Daarna geven we u een duidelijk beeld van de mogelijkheden. In sommige gevallen volstaat een kleine renovatie van bepaalde onderdelen aan het dak. In andere gevallen moet de complete dakstructuur vervangen worden.

De renovatie van uw dak is het ideale tijdstip om meteen een dakraam te plaatsen of dakkapel te laten plaatsen. Ook het isoleren van de zolder wordt vaak gecombineerd met een renovatie.

Dakrenovatie Ukkel

Dakwerken VanDriessche Ukkel: de perfecte partner

Dakwerken Van Driessche is dé expert op gebied van dakwerken in Ukkel. We hebben ook ervaring met andere werkzaamheden aan uw woning. U kan bij ons terecht voor deze werkzaamheden:

  • Plaatsen van platte daken of hellende daken
  • Herstelling van platte of hellende daken
  • Gedeeltelijke of totaalrenovatie van daken
  • Onderhoud en ontmossing van daken
  • Zinkwerken en het dak of de gevel
  • Plaatsen van een dakraam of dakkapel
  • Herstellen of renoveren van een dakraam of dakkapel
  • Isoleren van daken en zolders
  • Gevelrenovatie en gevelbekleding

-> Vraag nu uw offerte op maat

Ervaren dakwerker Ukkel

Ongeacht het type dakwerken dat u wil laten uitvoeren, Dakwerken Van Driessche is ongetwijfeld de ideale partner. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we experts op gebied van dakwerken in Ukkel. Zoekt u een professional waar u op kunt vertrouwen? Dan kiest u best voor een vakman met veel ervaring. Contacteer ons voor advies op maat van jouw project! 

WIJ ZIJN ACTIEF IN DEZE REGIO’S